28. septembra 2024

Ľudský plod nemá žiadnu ochranu? A čo súcit, láska a humanita?

Ľudský plod nemá žiadnu ochranu? A čo súcit, láska a humanita?

Zdielajte....
  • Ľudský plod nemá žiadnu ochranu?: Článok sa zaoberá diskusiou o právnej a prirodzenej ochrane ľudského plodu pred narodením, vrátane právnych, etických a morálnych aspektov.
  • Právna ochrana vs. prirodzené inštinkty: Porovnáva právnu ochranu plodu s prirodzenými materinskými inštinktmi a emocionálnymi väzbami, ktoré môžu viesť k ochrane plodu.
  • Výzva na zmenu zákonov: Autor vyzýva na zmenu právnych noriem tak, aby chránili život plodu a nezabíjali ho.
  • Citlivosť témy: Upozorňuje na citlivosť a komplexnosť témy a potrebu rešpektovať rôzne názory.

Zvrátenosť progresívcov, škoda že takto neuvažovala jej matka. Povedala, že ľudský plod nemá pred narodením žiadnu ochranu.

Odvetil, že iba suka môže považovať živý ľudský plod za čosi, čo nemá ochranu a právo na život.

Povedala, že ona má na mysli zákonnú ochranu v zmysle platného práva.

Aha … Nuž dobre, čiže okrem ochrany zákonom nemá život a jeho podoby v ľudskom svete žiadnu ochranu ? Nie ? – A čo prirodzené materinské inštinkty, čo prirodzená ženská náklonnosť k ochrane života, čo súcit, čo láska, čo humanita ?

Chrániť iba to, čo stanovuje zákon, – to je v súlade s právom. Nie je to však v súlade s prirodzenou morálkou ľudského spoločenstva. Takto sa správa iba ľudská suka-na Slovensku je aj takto obrazne označovaná bezcitná nemravná žena. Pozor – nie psia suka ! Tá nie, – lebo psia suka svojmu plodu nikdy úmyselne neublíži. Lebo sa riadi inštinktom, citom, prirodzeným biogeneticky nakódovaným dobrom. A nie nejakou právnou normou.

Nota bene, – právnou normou, ktorú navyše možno kedykoľvek zmeniť. Právnou normou, ktorú JE POTREBNÉ zmeniť. Tak, aby chránila a nezabíjala.


Pod čiarou

Táto téma je veľmi citlivá a komplexná, a je dôležité pristupovať k nej s rešpektom k rôznym názorom. Diskusia o právach a ochrane ľudského plodu pred narodením je predmetom mnohých právnych, etických a morálnych debát po celom svete. Rôzne kultúry a právne systémy pristupujú k tejto otázke rozlične, pričom niektoré poskytujú právnu ochranu plodu už od počatia, zatiaľ čo iné ju začínajú poskytovať až v neskorších štádiách tehotenstva alebo po narodení.

Okrem právnej ochrany existujú aj iné formy ochrany, ako sú napríklad spomínané prirodzené materinské inštinkty a emocionálne väzby, ktoré môžu viesť k ochrane a starostlivosti o plod. Súcit, láska a humanita sú hodnoty, ktoré môžu ovplyvniť, ako jednotlivci a spoločnosti pristupujú k ochrane života vo všetkých jeho podobách. Je dôležité, aby sa v tejto diskusii brali do úvahy všetky aspekty – právne, etické, sociálne aj osobné.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.