25. júna 2024

Podľa RTVS jeden transparent s dvoma aktivistami Matoviča je „protest občanov proti Ficovi“

Podľa RTVS jeden transparent s dvoma aktivistami Matoviča je „protest občanov proti Ficovi“

OBAVY O RTVS SÚ ČISTO FANTÓMOVÉ

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


 Autor textu: dedic

Hlúposť novinárov, bohužiaľ niektorých aj z RTVS, prekračuje v SR všetky hranice. Za čo iné, než iba za hlúposť možno označiť informáciu z obedňajšej spravodajskej relácie STV 24, podľa ktorej výjazdové rokovanie vlády v Trenčíne „sprevádzali protesty občanov“. ..

-Nuž, označiť za „protesty občanov“ to, že dvaja Matovičovi platení aktivisti podržia na chodníku jeden protivládny transparent, to si vyžaduje buď riadnu dávku hlúposti a servilnosti voči tým, čo niektorých tiežnovinárov de facto platia, alebo – ak ide o „správu“ z vlastnej iniciatívy týchto „novinárov“, potom dotyčnými novinármi musí mlátiť epileptoidný grand mal fanatickej ficofóbie

-Ale možné je i to, že v tomto prípade ide aj o jedno aj o druhé. Že ide o hlúposť kríženú s fanatickou chorobnou ficofóbiou. Nech je akokoľvek, očista Slovenska bude musieť mať postupku ako v Poľsku a Maďarsku:

1/ očista trestného práva, prokuratúry a OČTK,

2/ očista činnosti mimovládok, – lepšie povedané PROTIVLÁDOK,

3/ očista médií, osobitne verenoprávneho RTVS.

Logika očistného procesu, akejsi re-slovakizácie Slovenska nepopustí. Musí byť dôsledná a rýchla. Verím, že Fico bude mať dosť síl, aby napriek odporu pánov z Bruselu veci rýchlo zrealizoval. Verím, že bude mať plnú podporu koaličných partnerov.

Verím, že kontra-revolučná protiofenzíva opozície, ktorá bola nedávno /pred 2 mesiacmi/ porazená v demokratických voľbách, skončí tak ako skončila protiofenzíva banderovca Zelenského. Čiže krachom. Verím, že prvým krokom k tomuto krachu bude večerný neúspešný pokus proti-slovenskej opozície zhodiť Ficovu vládu prostredníctvom nenávistnej ulice.


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *