13. mája 2024

Ako na svätý obrázok.Tak sa včera pozerala na prezidentku Čaputovú jojkárska moderátorka Krescanko-Dibáková

0

Ako na svätý obrázok

Tak sa včera pozerala na prezidentku Čaputovú jojkárska moderátorka Krescanko-Dibáková, s ktorou v relácii Na Hrane spoločne vyvracali akékoľvek styky Čaputovej so Sorosom či službu v prospech USA.

Ako Čaputová uviedla: „Neexistuje o tom jeden, jediný dôkaz, že som v nejakom kontakte so Sorosom. A s Američanmi sa stretávam bežne ako so spojencom, čo som deklarovala už v kampani, že budem jasne prozápadná.“

V tej druhej časti vety Čaputová naozaj neklamala. Ona to jasne a zreteľne hovorila už v kampani, že bude robiť to, čo je v prospech NATO a EÚ. A vlastným občanom už len sľúbila, že zo Slovenska urobí krajinu, kde sa ľudia nebudú báť umierať.

A čo moderátorka Krescanko-Dibáková? Presne ako na fotke. Celý čas pritakala hlavou, usmievala sa ako mesiačik na hnoji, hľadala čo najľúbivejšie slová, akými Čaputovej ulahodiť, a vzhliadala k nej pomaly ako k monarchovi. Navyše, jej otázky boli kladené tak, aby Čaputová bola ukázaná ako obeť, o ktorej sa klame a na ktorú sa nespravodlivo útočí. Nepadla ani jedna otázka o jej práci vo Via Iuris, o tom koľko zarobila cez Sorosove zdroje, o jej stretávaní sa s predstaviteľmi americkej ambasády. Na to pani moderátorka TV JOJ zabudla. Asi momentálny výpadok…

Ešte jedno ale bolo vtipné. Čaputová uviedla, že „príhovory si píšem sama“. To ma zarazilo. Žeby sa pani prezidentka cítila ako poslanec Valášek za PS, ktorý bol v parlamente prichytený, ako jej ten príhovor píše? Aké progresívne!

JNS



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *