24. októbra 2024

VIDEO: Dírer Po útoku na Danka schytal výprask! Dírer zažil najhoršiu porážku v živote! Lapal už len po dychu a nedokázal ani rozprávať….

V politike: Andrej Danko a Branislav Gröhling o Orbánových výrokoch aj o konflikte na Ukrajine

V politike: Andrej Danko a Branislav Gröhling o Orbánových výrokoch aj o konflikte na Ukrajine

Zdielajte....

Moderátor Richard Dírer naďalej poukazuje na svoju dôležitosť v diskusiách, kde má prakticky len korigovať hostí. Dírer sa však dostáva do pozície „vedúceho zájazdu“ a politikom doslova dopísmena diktuje to správne čo si on jednoducho myslí. Akýkoľvek odlišný názor agresívne preskočí alebo na politika rovno zaútočí. Typickým príkladom bol aj útok na Andreja Danka, kde ho obvinil z vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnirovej, pretože sa to stalo za ich vlády. Andrej Danko sa však nezľakol a dal mu výprask aký moderátor ešte v živote nezažil. Direr sa nezmohol ani na Slovo a už len lapal po dychu.

Takto vyzerá K.O. aktivistickému moderátorovi v priamom prenose, kedy jediná vec čo zostala bola, že reláciu ukončili o 15 minút skôr.

Celá relácia

V politike: Andrej Danko a Branislav Gröhling o Orbánových výrokoch

Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.