20. mája 2024

Video-Tak toto stojí za pozornosť! Nebinárna „umelkyňa“ prehovorila a ja sa v tej pandémii popierania prirodzených zákonov pýtam: budeme mať v budúcnosti dosť psychiatrických liečební?

0
Nebinárna „umelkyňa“ prehovorila

Nebinárna „umelkyňa“ prehovorila

Tak toto stojí za pozornosť! Nebinárna „umelkyňa“ prehovorila a ja sa v tej pandémii popierania prirodzených zákonov pýtam: budeme mať v budúcnosti dosť psychiatrických liečební?

Problém je v tom, že keď sa cítiš ako bezpohlavný človek a snažíš sa hovoriť v strednom rode, ono to potom vyzerá dosť smiešne, keď v kuse koktáš, lebo ani sám nevieš, kde máš použiť aké zámeno.

Ale ešte bizarnejšie potom vyznie, keď si svoju bezpohlavnosť kompenzuješ umeleckou tvorbou, v ktorej sú samé mužské prirodzenia na úrovni škraboskice. Od druhých ale prirodzene očakávaš, že sa budú kochať tvojou genialitou.

Ten záver to ale zabil: „Kouření zabíjí lidi a to je dobré pro přírodu.“ Prosím volajte docenta Chocholouška!

Pripomínam, že tu sa nám chystajú vládnuť práve tí, ktorí dávajú do popredia podobné existencie. Dokonca hovoria, že toto je priorita ich programu. Nie zdravotníctvo, nie dostupné bývanie, nie ceny potravín. Pre progresívcov a liberálov je téma číslo 1 práve toto a hovoria to všade.

No a keď sa my bežní ľudia pri počúvaní týchto nezmyslov, ktoré hovorí napríklad pani umelkyňa, prirodzene poklepeme na čele, tak vám tí progresívni „slušnoľudia“ ešte vynadajú, že ste netolerantný extrémista. A v ich plánoch je vytvoriť aj nejaký paragraf, aby vás mohli stíhať. Stíhať za nosenie zdravého rozumu…

Marek Kurta

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *