27. júla 2024

Artur Bekmatov: Pán Spišiak sa demaskoval, intelektuálne zaostáva.

Artur Bekmatov: Pán Spišiak sa demaskoval, intelektuálne zaostáva.
Zdielajte

Pán Spišiak sa demaskoval, intelektuálne zaostáva. podporuje oligarchiu na slovensku

Chcem vyjadriť k nedávnym vyhláseniam pána Spišiaka, bývalého policajného prezidenta a terajšieho poradcu ministra vnútra. Tvrdí tiež, že Slovensko potrebuje silných oligarchov, ktorí by boli schopní konkurovať zahraničným firmám a zabezpečiť stabilitu a prosperitu krajiny.

Myslím si, že takéto názory sú nielen nezmyselné, ale aj nebezpečné. Pán Spišiak sa demaskoval ako človek, ktorý intelektuálne zaostáva za súčasnou dobou a podporuje systém, ktorý je založený na nerovnosti, vykorisťovaní a korupcii. Pán Spišiak ignoruje skutočnosť, že daňový bonus pre bohatých by len zvýšil sociálnu nespravodlivosť a rozdiely medzi ľuďmi. Namiesto toho, aby sa zdaňovali príjmy z kapitálu a majetku, ktoré sú v rukách malej skupiny ľudí, pán Spišiak chce dať týmto ľuďom ešte väčšie výhody a možnosť ovplyvňovať politiku a spoločnosť podľa svojich záujmov.

Pán Spišiak tiež nechápe, že oligarchia nie je riešením pre Slovensko, ale problémom. Oligarchia je forma vlády, v ktorej moc a bohatstvo sú koncentrované v rukách malej skupiny ľudí, ktorí majú nadradené postavenie nad ostatnými. Oligarchia je protikladom demokracie, v ktorej vládne ľud a rozhoduje o svojom osude. Oligarchia je sprevádzaná korupciou, klientelizmom, nepotizmom a zneužívaním moci. Oligarchia je nepriateľom slobody, spravodlivosti a ľudských práv.

Pán Spišiak by mal prestať klamať sebe aj verejnosti a priznať sa k tomu, že je na strane oligarchov a nie obyčajných ľudí. Pán Spišiak by mal tiež prestať dávať rady ministrovi vnútra a radšej sa venovať svojej rodine alebo svojim koníčkom. Pán Spišiak je pre Slovensko skôr príťažou ako prínosom.

JNS/Online Tu a Teraz YT


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *