24. októbra 2024

Video-Ľuboš Blaha: TRUBAN A ŠIMEČKA VČERA DOSTALI VÝPRASK

Ľuboš Blaha: TRUBAN A ŠIMEČKA VČERA DOSTALI VÝPRASK

Ľuboš Blaha: TRUBAN A ŠIMEČKA VČERA DOSTALI VÝPRASK

Zdielajte....

Nech sa páči, priatelia, tu je zostrih z môjho včerajšieho duelu s Trubanom z PS-ka.

A ešte pár slov k včerajšej debate lídrov strán na Jojke:

  1. Robert Fico prevalcoval Šimečku aj Sulíka ako parný valec a bolo dobré, ako sa aj s Petrom Pellegrinim dopĺňali – ľavica porazila pravicu na plnej čiare.
  2. Na rozdiel od uvoľneného Roberta Fica pôsobil Šimečka nervózne, upäto a nepripravene – priznávajú to aj jeho verní ctitelia v Smečku a to je čo povedať.
  3. Ešte aj ten Sulík, čo tam kvákal tie svoje sociopatické neoliberálne nezmysly, pôsobil presvedčivejšie ako Šimečka – ešte pár takýchto debát a PS padne pod 10%.
  4. Pravda však je, že Sulík v debate nemal čo hľadať. Jojka si našla zámienku, že v jednom pofidérnom prieskume liberálnej agentúry AKO skončila SaS akože štvrtá, pritom v každom inom prieskume sa motajú okolo 5% a dosť často aj pod päťkou.
  1. Je škandál, že sa takto manipulujú voľby. Jojka nechcela ani za svet dovoliť, aby v debate bola Republika, ktorá je obvykle na štvrtom mieste – lebo provládny neboráčik Šimečka by tam bol proti trom opozičným predstaviteľom ako fackovací panák.
  2. Aj tak to schytal ako malý chlapec. A bol z toho zjavne nervózny, keď v návale zlosti politikov Smeru nazýval „kumpánmi“ ako posledný ogrgeľ z miestneho šenku.
  3. Ale toto je PS. Arogantní, nenávistní a nabubralí dorastenci. Rovnako agresívny bol včera aj Truban v TA3 a tiež dostal svoje.
  4. Gratulujem Robertovi Ficovi k včerajšiemu výkonu a nech sa páči, priatelia, toto som včera hovoril ja: zastavme dúhové experimenty, zastavme PS, nech Slovensko ostane Slovenskom

Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.