27. júla 2024

S bývalým šéfom ÚIS a kandidátom na poslanca NR SR generálom v.v. Ivanom Ševčíkom o migrantoch a aktuálnych policajných témach.

Generál Ševčík: NEZISKOVÉ POLITICKÉ ORGANIZÁCIE V SR, KTORÉ JU DONEDÁVNA FAKTICKY AJ OVLÁDALI…

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


S bývalým šéfom ÚIS a kandidátom na poslanca NR SR generálom v.v. Ivanom Ševčíkom o migrantoch a aktuálnych policajných témach.

V tomto videu sa budem rozprávať s bývalým šéfom Úradu pre informačnú bezpečnosť a kandidátom na poslanca Národnej rady SR generálom výslužbe Ivanom Ševčíkom o jeho názoroch na migračnú krízu, policajné reformy a bezpečnostnú situáciu na Slovensku. Generál Ševčík má dlhoročné skúsenosti v oblasti informačnej bezpečnosti, kybernetickej obrany a protiteroristickej činnosti. Ako šéf ÚIS bol zodpovedný za ochranu dôležitých informačných systémov a infraštruktúr štátu. Ako kandidát na poslanca NR SR chce presadzovať zlepšenie podmienok pre policajtov, posilnenie spolupráce medzi bezpečnostnými zložkami a zvýšenie transparentnosti a kontroly verejnej správy.

Generál Ševčík, ďakujem vám za váš čas a ochotu odpovedať na moje otázky. Začnime témou, ktorá je v poslednej dobe veľmi aktuálna a kontroverzná – migrácia. Ako vnímate migračnú krízu, ktorá sa odohráva na hraniciach Európskej únie? Aké sú podľa vás hlavné príčiny, riziká a možné riešenia tejto situácie?



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *