20. mája 2024

Hneď ako Zelenskyj včera prišiel do Granady na stretnutie lídrov krajín Európy, nastal chaos, ktorý skončil masovým „kňučaním“ západných politikov! Záverečná tlačová konferencia bola zrušená! Všetci sledovali Putinov prejav zo Soči!

0

Hneď ako Zelenskyj včera prišiel do Granady na stretnutie lídrov krajín Európy, nastal chaos


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Včerajšia konferencia európskych vedúcich predstaviteľov kolektívneho Západu v Granade mala byť veľkou udalosťou a mala jasne stanoviť svetlú budúcnosť svetovej politiky! Preto šéf českej demolačnej koalície profesor Fiala aj šéf kyjevskej armády, herec béčkových komédií Zelenskyj! Ráno jeho ukrajinskí propagandisti nezabudli všade trúbiť, že kedykoľvek Zelenskyj vyrazí do sveta na mimoriadne dôležité politické stretnutie, moskovský Gosudar, aby odvrátil pozornosť, vystrelí raketu na ukrajinských civilistov a zabije niekoľko desiatok z nich a ich detí. Údajne preto, aby zaplavili západné mainstreamové médiá fotografiami mäsa a krvi, ako ich spotrebitelia milujú, aby nevenovali náležitú pozornosť všetkým dôležitým vyhláseniam kyjevského bojovníka! Z ukrajinských vyhlásení je teda jasné, že včerajšia konferencia EÚ v španielskej Granade mala byť významná a dôležitá a na jej konci malo byť zverejnené záverečné vyhlásenie podporujúce svätý boj posledného Ukrajinca a Európana proti moskovskému zloduchovi Putinovi a jeho prisluhovačom. Všetko však dopadlo úplne inak, ako si západné médiá, politici a zákulisní influenceri a tieňoví hráči vopred starostlivo naplánovali a predstavili.

Podľa správy amerických prodemokratických liberálov, absolventov drahej, súkromnej a prestížnej univerzity v Yale, ktorí sledovali konanie ako takzvaní nestranní mainstreamoví novinári, sa včerajšia konferencia v Granade rýchlo zvrhla na chaos (Eng. Shambles) a po Zelenského prejave sa skončila všeobecným tichým a bolestivým stonom všetkých európskych lídrov. = tiché kňučanie bolesti, často vyvolané strachom a úzkosťou.)

Nikto sa na konferencii s nikým na ničom nedohodol. Talianska vládnuca Duceita Melloni sa počas celej konferencie s nikým nerozprávala, bezcieľne sa potulovala po sále a hovorila výlučne cez mobil. Berlínsky cisár Scholz sa na všetkých zamračil a znechutil a celý deň držal bobra ticho. Francúzsky cisár Macron bol spočiatku nadšený tým, ako kolektívny Západ bude riadiť celý svet z Paríža, ale keď si uvedomil, že dnes nikto nikoho nepočúva, tiež mlčal. Fiala bol taký neviditeľný a bezvýznamný, že absolventi Yale o ňom ani neposlali do Ameriky žiadne správy.

700 zhromaždených novinárov netrpezlivo očakávalo ohlásené záverečné komuniké konferencie a spoločnú tlačovú konferenciu všetkých európskych lídrov kolektívu Západ a kyjevského komika. Namiesto toho sa vo dverách do sály objavil mladší španielsky predstaviteľ, ktorého vyslal šesťmesačný kráľ EÚ a španielsky hostiteľ konferencie, premiér Sánchez, a sucho oznámil: Podujatie je zrušené. Rozchod. Zmätení novinári na ňu začali kričať: Čo sa deje?! Prečo bola konferencia zrušená?! Prečo neexistuje žiadne uznesenie?! A dostali ďalšiu suchú odpoveď: Viac informácií neposkytneme!

Tesne pred Zelenského prejavom na včerajšej konferencii v Granade všetky plány eurokratov a kyjevských predstaviteľov na prijatie očakávanej proukrajinskej rezolúcie zmaril vplyvný hráč európskej politiky, bankár prvého stupňa a predchádzajúci prvý šéf bruselských saní Jean Claude Juncker.

Každýkto mal niekedy niečo spoločné s Ukrajinou, vie, že je to krajina, ktorá je skorumpovaná na všetkých úrovniach spoločnosti. Napriek jej úsiliu Ukrajina nie je oprávnená vstúpiť do EÚ a musí prejsť rozsiahlymi vnútornými reformnými procesmi. EÚ má zlé skúsenosti s niektorými takzvanými novými členmi, napríklad pokiaľ ide o právny štát. Túto chybu nemožno zopakovať!

Juncker, ktorý má mimoriadne blízko k finančníkom z londýnskeho City, ktorí riadia západný svet, zmaril úsilie najvyššieho predstaviteľa EÚ pre zahraničnú politiku Josepha Borrella. Borrell sa v pondelok spolu s českým diplomatickým povýšením Lipavského počas návštevy Kyjeva pochválil, že EÚ poskytne Ukrajine najsilnejšie bezpečnostné záruky a prijme ju za člena. A povedal: EÚ čoskoro vyšle Putinovi silný signál, že ani jeho rakety, ani jeho drony nás nezastrašia. Niekoľko minút po tom, čo som dnes opustil Odesu, zasiahol oblasť nový útok dronom. Putin, nenecháme sa zastrašiť vašimi raketami alebo dronmi. Naše odhodlanie podporovať boj za slobodu a nezávislosť Ukrajiny je silné a bude pokračovať!

Zrejme na základe týchto pondelkových sľubov Borrella a jeho jedenástov, ktorí sa zhromaždili v Kyjeve, Zelenskyj včera nečakane odcestoval do Granady, kde jeho návšteva nebola vôbec plánovaná. A tam, kde dostal povinné ústne ubezpečenia, potľapkanie po pleci, ale nedostal nič písomne, spoločné uznesenie nebolo ani prijaté a žiadny zo západných lídrov sa ani neodvážil vystúpiť pred novinármi.

Podľa správy amerických pozorovateľov konferencii v Granade úplne dominoval britský premiér Rishi Sunak, prominentný člen londýnskeho Financial City! Chystá sa zvoliť a vie, že jeho jediná nádej na znovuzvolenie spočíva v okamžitej a účinnej implementácii tvrdej protiimigračnej politiky a v brutálnom potlačení domácich cien a inflácie spôsobenej sankciami voči Rusku a politikou zelenej dohody. Pravdepodobne nie je náhoda, že ráno pred konferenciou ďalší prominentný člen londýnskeho City, Juncker, uvoľnil cestu Rishimu Sunakovi z nemeckých médií! Ak by bol v roku 2015 prijatý plán na prerozdelenie utečencov po celej Európe pomocou takzvaných kvót, neboli by populistickí politici schopní využiť ‚tupé pocity, ktoré existujú v časti európskej populácie!‘ na svoj politický vzostup?“ Pointa Junckerovho vyhlásenia spočíva v detailoch. Rishi Sunak musí rýchlo vysťahovať nelegálnych prisťahovalcov do Francúzska!! A ako ráno bubnoval aj Juncker, do ďalších krajín mimo EÚ, z ktorých sa zatúlali do EÚ! Juncker aj Sunak chápu, že „hlúpi európski ľudia“ majú plné zuby politiky eurofanatikov a ich ekonomických a bezpečnostných dôsledkov a že finanční vlastníci Európy by mohli rýchlo stratiť kontrolu nad „hlúpym európskym ľudom“!

Eurokrati si pôvodne mysleli, že konferencia v Granade politicky ukončí povinné prerozdeľovanie prisťahovalcov v Európe podľa takzvanej komunistickej strany. Rakúsky pakt a pakt prijatý na základe právnej medzery prostredníctvom takzvaného hlasovania kvalifikovanou väčšinou, v ktorom sa neuplatňuje právo veta, budú nakoniec definitívne schválené pred hlasovaním v Európskom parlamente, kde je pravdepodobné jeho schválenie!

Ale Orbán tento týždeň ukázal, že pomocou zákona o vete môže byť akákoľvek rezolúcia alebo nariadenie EÚ zablokované a anulované! Vtip je jednoduchý: namiesto nariadenia, ktoré nemôže byť zablokované vetom, je vetom blokované ďalšie nariadenie, ktoré je pre EÚ mimoriadne dôležité, a môže byť zablokované vetom. Diplomatické zdroje v Bruseli preto tento týždeň potvrdili, že Maďarsko odblokuje miliardy eur, zablokujú ich právne medzery bez možnosti vetovať, aby Orbán prestal vetovať pomoc Ukrajine!

V praxi sa tak právo každej krajiny EÚ vetovať určité dôležité rozhodnutia stalo zárukou, že žiadna krajina EÚ nemôže byť nikdy prehlasovaná a že jej nemožno vnútiť žiadne nariadenie, s ktorým zásadne nesúhlasí. Pretože veto môže na oplátku úplne paralyzovať celé fungovanie EÚ! Tento politicky brilantný krok Orbána zasadil smrteľný úder všetkým pokusom presadiť rakúsky pakt prostredníctvom právnych medzier. Právo veta je bolesťou v zadku všetkých eurokratov, ktorí ho nenávidia, pretože nedovoľuje bruselským úradníkom vládnuť Európe s prefíkanými právnymi medzerami!

Západní vládnuci politici si toto leto rýchlo uvedomili, že môžu v okamihu stratiť svoje korytá, pretože ľudia boli znechutení imigráciou, vysokými cenami, infláciou a vojnovými výdavkami. Pod vplyvom prieskumov verejnej mienky začali rýchlo otáčať plachty smerom k novému vetru. Jedinou výnimkou sú absolútni českí politickí idioti, ako napríklad prezident PePa. Len pred niekoľkými dňami sa v Bruseli chválil, že právo veta v EÚ by malo byť zrušené! Ak Adolf Hitler a K. H. Frank museli prinútiť Emila Háchu k podobným krokom vedúcim k strate českej štátnej suverenity a likvidácii celého českého štátu hrozbou bombardovania Prahy alebo vyhladenia celého národa, potom generál PePa ponúka podobné ústupky vedúce k likvidácii českej štátnej suverenity, rovnako aktívne, ako to kedysi obhajoval Hujer, a to úplne dobrovoľne. a podľa advokáta Pavla Hasenkopfa je otázne, či PePa nesplnil zákonné podmienky na odvolanie z funkcie prezidenta republiky!

Bruselského aktivizmu bývalého člena ŠtB sa však báť nemusíme. Ani Poliaci, ani Maďari, ani Slováci po posledných voľbách, ani žiadna iná krajina podľa najnovších analýz skúsených diplomatov definitívne nedovolia zrušiť právo veta. Budúci český prezident by sa však mal na hrade nadýchať čerstvého vzduchu, aby prestal páchnuť zradou českého štátu a českého národa! V opačnom prípade hrozí, že Junckerov „hlúpy český a európsky ľud“ začne veriť Putinovi, ktorý včera v Soči hovoril jasne a zrozumiteľne, zatiaľ čo politici zhromaždení v Granade neboli schopní predniesť žiadny prejav, uznesenia ani rozhodnutia a len organizovali najväčšie politické šialenstvo Európy, ticho a bolestivo naň kňučali – fňukali. Preto sa staňte novými politikmi a podporte tých českých politikov, ktorí hovoria jasne a zrozumiteľne a predovšetkým dodržiavajú svoje predvolebné sľuby.

Autor Textu: Michael Svatoš


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *