27. júla 2024

Video-Tibor Gašpar-Berú spisy, zbavujú sa ľudí, ktorí ich vyšetrovali. Reč je o takzvaných elitných vyšetrovateľoch NAKA, známych ako skupina čurillovcov.

Tibor Gašpar-Berú spisy, zbavujú sa ľudí, ktorí ich vyšetrovali. Reč je o takzvaných elitných vyšetrovateľoch NAKA, známych ako skupina čurillovcov.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Nie je rozuzlenie ako rozuzlenie. Ani demokracia ako demokracia a zákonnosť ako zákonnosť. Od čias „Matovičovej očisty“ sme sa o tom presvedčili nespočetne veľa krát. Naposledy sme sa napríklad dozvedeli, že právny štát je na Slovensku už v takom marazme, že sa z trestne stíhaných „čurillovcov,“ stali vďaka ich ochrancovi právoplatne odsúdenému špeciálnemu prokurátorovi Danielovi Lipšicovi, „úbohé obete, ktoré oznamovali protispoločenskú činnosť..“

Berú spisy, zbavujú sa ľudí, ktorí ich vyšetrovali. Reč je o takzvaných elitných vyšetrovateľoch NAKA, známych ako skupina čurillovcov. Po voľbách sa objavujú nové dôkazy o ich, nazvime to, neštandardnom správaní. Detaily o šikanóznom správaní v liste ešte stále ministrovi vnútra Ľudovítovi Ódorovi napísal riaditeľ Odboru špeciálnych činností Úradu inšpekčnej služby Martin Littera a jeho zástupkyňa Martina Holosová. Do neštandardných postupov je tentokrát okrem riaditeľa inšpekcie Juhása zainteresovaný aj jeho zástupca Svítok, ktorý mal sexuálne prenasledovať niekdajšiu šéfku inšpekčného tímu Oblúk Dianu Santusovú. Snaha prevziať všetky spisy, ktoré kompromitujú nielen členov skupiny takzvaných čurillovcov, ale aj prokurátorov, či dokonca možno aj novinárov a politikov, je však z racionálneho hľadiska pochopiteľná.

TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou

“Položme si otázku. Budem radšej niesť zodpovednosť za to, že zničím utajované skutočnosti, za čo mi hrozí trest jeden až päť rokov, alebo sa z nezničených dôkazov ukáže, že som spáchal trestný čin, za ktorý mi hrozí pätnásť až dvadsať rokov. Motivácia tých ľudí môže byť aj takáto. Radšej čeliť niečomu takému, ako sa dožiť niečoho horšieho,” komentuje konanie čurillovcov bývalý policajný prezident Tibor Gašpar. O tom, kto všetko môže byť nahratý, čo všetko ostalo uchované v SIS, ktorá robila svoje odposluchy, ale aj o tom, či si vie predstaviť, že by sa stal šéfom tajných hovoril v relácii TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou poslanec NR SR Tibor Gašpar.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *