8. septembra 2024

Zomrel bývalý generálny prokurátor Dobroslav Trnka

Zomrel bývalý generálny prokurátor Dobroslav Trnka

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Vo veku 59 rokov zomrel bývalý generálny prokurátor Dobroslav Trnka. Denníku Nový Čas to potvrdila jeho manželka. Trnka bol dlhodobo chorý, mal rakovinu.

Ochoreniu podľahol v stredu.

Manželka Zuzana nám ešte koncom minulého roka prezradila, že Trnka má zdravotné problémy. Tie sa podpísali na jeho výzore, no podľa manželky sa príliš nezmenil. „On bol vždy taký chudší, nikdy nebol pri tele. Ale áno, nejaké zdravotné problémy má,“ povedala Zuzana, ktorá vtedy nekonkretizovala, čím jej manžel trpí.

Trnka však skutočne prešiel viditeľnou premenou a z bodrého a mocného muža, akým bol počas pôsobenia na čele generálnej prokuratúry, sa stal pochudnutý pán. Trnka pôsobil ako generálny prokurátor v rokoch 2004 až 2011.

Zdroj: Nový čas, SME



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.