27. júla 2024

M. Ribár: Whatsupová komunikácia „našich chlapcov“ je masaker.

Mimi Šramová: S advokátom Martinom Ribárom sme nadviazali na rozhovor

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


S advokátom Martinom Ribárom o trestnom oznámení pre podozrenie z volebnej korupcie, o rómskej komunite, rušení ÚŠP, „keksíkoch ku čaju“ prokurátora Šúreka, whatsupovej komunikácii „našich chlapcov“, o skóre 5:0 ministra Eštoka vs advokát Kubina, aj o dvojitom kilometri používanom na Slovensku pri posudzovaní trestnej zodpovednosti.

Ďalším horúcim témam je postavenie rómskej komunity, ktorá čelí mnohým výzvam a bojuje za svoje miesto v spoločnosti. Diskutuje sa aj o zrušení Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP), ktoré vyvoláva otázky týkajúce sa budúcnosti boja proti korupcii a organizovanému zločinu.

Nemenej zaujímavé sú „keksíky ku čaju“ prokurátora Šúreka, ktoré sa stali symbolom jednej z právnych kauz. Ako vtipná poznámka na okraj, táto téma prilákala pozornosť verejnosti a médií. Zároveň sa objavili otázky týkajúce sa whatsupovej komunikácie medzi „našimi chlapcami“, čo naznačuje, že moderné technológie majú svoje miesto aj v právnych záležitostiach.

Výrazným momentom bola aj právna bitka medzi ministrom Eštokom a advokátom Kubinom, ktorá sa skončila skóre 5:0. Tento výsledok poukazuje na napätie a rivalitu v právnom prostredí, kde každý detail môže rozhodnúť o výsledku sporu.

Nakoniec, diskusia o „dvojitom kilometri“ používanom na Slovensku pri posudzovaní trestnej zodpovednosti otvára dôležité otázky o spravodlivosti a rovnosti pred zákonom. Tento fenomén poukazuje na potrebu prehodnotenia a zlepšenia súčasného systému, aby bol spravodlivý a konzistentný pre všetkých občanov.

Rozhovory s Mimi Šramovou

Tieto témy sú len niektoré z mnohých, ktoré aktuálne rezonujú v slovenskej spoločnosti a ukazujú, že právny štát a jeho inštitúcie sú neustále pod drobnohľadom verejnosti, ktorá očakáva transparentnosť, spravodlivosť a rovnosť.

Rozhovory s Mimi Šramovou/JNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *