20. mája 2024

Video-Jozef Banáš- Korčok si váľal šunky na ambasádach

0

Debata s Jozefom Banášom


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


S publicistom, spisovateľom a bývalým politikom a diplomatom Jozefom Banášom o tom, ako prišiel k označeniu šíriteľ konšpirácií a dezinformácií, či chodí do kaviarní, o polarizácii spoločnosti, o jeho názore na Ivana Korčoka aj Petra Pellegriniho, o tom, akého prezidenta si zaslúžia Slováci, v čom zlyhala Zuzana Čaputová, aj o tom, či je podla neho RTVS ešte verejnoprávna a prečo ho nevolajú do médií.

Debata s Jozefom Banášom, známym publicistom, spisovateľom, a bývalým politikom a diplomatom, o rôznych témach. O tom, ako ho progresívna dezinfo scéna označovala za šíriteľa konšpirácií a dezinformácií, či má rád kaviarne, ako vníma polarizáciu spoločnosti, a aký má názor na Ivana Korčoka a Petra Pellegriniho.

Zaujímalo nás tiež, akého prezidenta si podľa neho Slováci zaslúžia, v čom podľa neho zlyhala Z. Čaputová, a prečo si myslí, že RTVS už nie je verejnoprávna a prečo ho médiá prestali volať. Tieto témy sú v súčasnej dobe veľmi aktuálne a diskusia s ním bola naozaj pútavá.

Rozhovory s Mimi Šramovou


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *