20. mája 2024

TOTO VÁM NEZABUDNEM SA DOSTÁVA DO SPOLOČNOSTI

0

PRIPRAVME SA NA NAJHORŠIE! Boja sa, z 2:0 môže byť 3:0/ JNS koláž Korčok


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Ivan Korčok, ktorého väčšina národa poslala do predčasného dôchodku, aj v tomto roku je mimoriadne výhodný, oznámil vojnu, síce ešte nevie ako s podporou naloží, ale jeho podporovatelia už presne vedia, čo majú robiť.

Opäť bude mať Korčok čisté ruky a spoza okuliarov bude dávať verejnosti na známosť, že nesmie zostať ticho. A prvé „lastovičky“ už vyleteli, ale nemajú nič spoločné so slušnosťou.

Poslanec Národnej rady Erik Kaliňák zverejnil video, v ktorom ho spolu s jeho ženou slovne napadol nejaký mentálny mrzák počas toho ako si vychutnávali mangovú zmrzlinu. Kaliňáka so ženou chce tento hulvát, ktorý má namiesto úst anál, deportovať do Ruska.

S Attilom Véghom zasa ukončil spoluprácu Renualt Slovensko, a to len preto, že pre ich „bublinu“ podporil stranu, ktorá podľa ich názoru „klame a je krivá“. Aký znak automobilky, taký pohľad na svet…

Politickí aktivisti rozlezení v médiách a skrachovaní politici už tretí deň hovoria o národnej tragédii, priznávajú sa k zobaniu antidepresív, ktorých spotreba sa asi zvýšila o tony, začo farma-firmy ďakujú, ale realita okrem prívržencov Ivana Korčoka je iná!

Naďalej svieti Slnko, rastie tráva a každému chutí iná príchuť zmrzliny, ale „liberálni demokrati“ vyskakujú, akoby ich niekto vyháňal, ale to oni tvrdia, že balia kufre, oni odmietajú diskusiu, resp. aspoň obyčajný rozhovor, ktorý nemusí byť o politike.

Naozaj po týchto útokoch ešte niekto verí, že Korčok by nerozbil vládu, neposlal vojakov na Ukrajinu a nezrušil veto v EÚ?

Roman Martiška


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *