18. októbra 2024

Michal Zoldy: VŠETCI SME KONTROVERZNÍ !

Michal Zoldy

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Včera po celý deň na TA3 omieľali ad nauseam, a budú v tom nepochybne pokračovať aj dnes a zajtra, že SNS navrhla na posty ministrov dve kontroverzné osoby – Martinu Šimkovičovú a Rudolfa Huliaka. Priatelia, mám náš národ, našu vlasť nadovšetko rád, ale občas mi tento štát ide na nervy. Nie štát ako taký, samozrejme, ale tí, čo sa tu bezostyšne rozdrapujú a pri tom nesú plnú zodpovednosť za absurdné pomery, rozvrat a úpadok v ňom. Je nás na Slovensku päť a pol deka ale lynčujeme sa tu ako keby nás bolo ako Číňanov.

Huliak a Šimkovičová sú všetko iné len nie kontroverzní a ja ich naopak považujem za skvelých kandidátov na ministerský post v novej vláde. Verím, že Robert Fico bude dôsledne trvať na ich vymenovaní prezidentkou. Nebude to mať ľahké, lebo sú vraj kontroverzní….. ale veď to sme tu už pre boha živého vlastne všetci, vrátane mňa. Si za mier, tak si kontroverzný, volíš SMER-SSD, SNS a HLAS-SD, si kontroverzný, nechceš, aby tu vládla ideológia LGBTI, si kontroverzný, nechceš sa dať očkovať, si kontroverzný. Národ, plný „kontroverzných“ ľudí. No a tabuľku a rankingový rebríček suverénne vedie Robert Fico, lebo ten je zo všetkých najkontroverznejší a hneď za ním na druhom mieste je Ľuboš Blaha a ďalej Robert Kaliňách, Andrej Danko…..samozrejme aj generálny prokurátor Žilinka atď. Pellegrini sa dlho javil médiám ako nekontroverzný ale už aj on je kontroverzný. Tu niet človeka, ktorý by nebol kontroverzný. Ja som tiež kontroverzný, lebo som kedysi pomáhal HZDS v boji proti neprajníkom zvrchovanosti a staval som sa na obranu národných a štátnych záujmov Slovenska. Samozrejme, tým pádom som aj ja silne kontroverzný o to viac, že sa nestaviam proti novej vládnej koalícii ale ju vítam a dokonca aj podporujem! Ďuriš Nicholsonová vám to vie vysvetliť ešte onakvejšími výrazmi a kto by tomu stále nerozumel, tak vám to polopate vytmaví Milan Kňažko.

Kto tu našťastie kontroverzný nie je ani náhodou, to je samozrejme pani prezidentka, premiér v demisii Ódor a celá tá suita plagiátorov a všelijakých Matovičov, Naďov, Budajov a Remišových, čo tu sedeli vo vláde a riadili parlament pod vedením absolútne nekontroverzného Borisa Kollára. Chráň pánboh, tí všetci sú samozrejme čistí ako ľalia a nad tým všetkým tróni najčistejší z najčistejších a najnekontroverznejších – Michal Šimečka. Viac ako polovica národa, ktorá volila strany novej vládnej koalície, je silne kontroverzná. Pri tom je zaujímavé, že choďte do ktorejkoľvek dediny, poklebeťte si tam s ľuďmi a zistíte, že aj tam je každý druhý sused kontroverzný…. národ plný kontroverzných ľudí. Takto sa tu žerieme zaživa ako modlivky.

„Kontroverzný“ Fico najviac leží médiám a politickým mimovládkam v žalúdku lebo už na jeseň v roku 2002, pred dvadsať-jeden rokmi, mu v bratislavskom hoteli Fórum na konferencii pod názvom „Znamená výsledok volieb (2002) koniec populistu Fica?“ vystrojili Mesežnikov a Gyárfášová priam exemplárny politický pohreb ale Fico s nimi vybabral a bude teraz už po neviem koľký raz premiérom. Ja to už ani spočítať neviem. A teraz majú tie hlavy pomazané mimovládkové, na čele s Mesežnikovom, Demešom, Gyárfášovou, Radičovou, Vášáryovou a spol o čom tuho premýšľať lebo Fico sa triumfálne vracia na bielom koni za jasotu skutočnej občianskej spoločnosti, ktorá vypovedala poslušnosť „mienkotvorným médiám“ a za mienkotvorné si zvolila médiá alternatívne. Veď vravím, celý národ je skrz na skrz kontroverzný. Ak neveríte, začítajte sa do bulvárneho plátku Nový Čas a tam sa to len tak hemží vyjadreniami ako Fico pení, Fico zúri….. to nikdy nenapíšu o Šimečkovi, ktorý sa až zadúša zlosťou a v takom prezidentskom paláci by sa zlosť a frustácia dali určite krájať.

Priatelia, na koho sa náhodou zabudlo a tri červené denníky a tri komerčné televízie, plus RTVS, ho neoznačili za kontroverzného, nech sa hlási u súdruha Žinčicu. Držím palce „kontroverznej“ Šimkovičovej a „kontroverznému“ Huliakovi. S Martinou som včera komunikoval a poslal som jej aj mejl so správou o exemplárnom zlyhaní ministerstva kultúry.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.