11. mája 2024

Drahá Markíza, prepáč, ale Vaše ospravedlnenie sa za manipuláciu hlasovania v neprospech strany SMER – SSD neberiem.

Strana Smer reagovala na problém ešte v nedeľu, kedy po stovkách upozornení od voličov protestovali proti zjavnej manipulácii hlasovania v diskusnej relácii Na telo na Markíze, ktorej sa zúčastnil náš podpredseda Juraj Blanár s ministrom obrany v demisii Jaroslavom Naďom.

“Naši nevedeli poslať podporný hlas, za to Naď ich dostal viac ako 20 tisíc, čo by sa nepodarilo ani Barackovi Obamovi, nie to ešte ministrovi v demisii, vojnovému štváčikovi Jaroslavovi Naďovi, bez akéhokoľvek politického vplyvu. Ale televízia Markíza si nás v nedeľu večer doslova vychutnala a na náš protest reagovala veľmi presvedčivo. Počúvajte – Náš systém hlasovania je plne funkčný, technicky dôsledne zabezpečený proti zneužitiu a výsledky ankety odzrkadľujú dané hlasovanie, aj keď sú pre niekoho nepríjemné. Bodka. “Na tu máte tupí smeráci, čo otravujete”. Asi tak nejako sa dá čítať odpoveď Markízy,” konštatuje Fico vo videu.

“Toto bolo ako slávne Matovičove – One Time. Potom však prišlo – Next Time. Riaditeľ Markízy nám v pondelok večer volal so sklopenými ušami. Vraj došlo k manipulácii hlasovania, čo televízia Markíza aj dnes oficiálne potvrdila. No dobre. Takže v nedeľu večer je hlasovací systém dokonalý, perfektný, ale v pondelok večer Markíza oznamuje, že to tak nie je,” pokračuje Fico a následne príde s najzaujímavejšími informáciami.

“A teraz dobre počúvajte. Vraj nejaký klub sympatizantov Jaroslava Naďa z Indie, sa išiel uklikať k smrti, len aby preboha neprehral. Nebudem to radšej komentovať. Markíza už označila tisíce protestujúcich na zhromaždení organizovanom Smerom za dezolátov. My veľmi dobre vieme s kým máme dočinenia. Vážení priatelia, problém je niekde úplne inde. Na Slovensku nemáme žiadne objektívne médiá, ktoré sa hlásia do takzvaného hlavného prúdu. Je to len jedna veľká jednofarebná propaganda, valiaca sa na nás ako Niagara. Je to prúd odmietajúci akýkoľvek iný názor. Diskusia medzi Jurajom Blanárom a Naďom bola o vojne na Ukrajine. To si naozaj myslíte, dámi a páni v médiách a vládni politici, že oblbnete tento národ, keď za vojnové štváčstvo dáte Naďovi v zmanipulovanom hlasovaní trikrát viac hlasov ako Jurajovi Blanárovi hovoriacemu o mieri! To ste nás chceli presvedčiť, že Slovensko je za vojnu a nie za mier? Predstavitelia Smeru sa každý boží deň stretávajú s cenzúrou, ignorovaním našich postojov, nepozvaním do diskusných relácií, hoci sa v nich hovorí o témach, ktoré otvoril práve Smer. Ak máme iný názor ako oficiálna propaganda, sme extrémisti, hoaxery, klamári. Sloboda slova, vyváženosť a objektívnosť médií sa na Slovensku jednoducho nenosí. A to len svedčí o tom, aký duchovní bezdomovci nám riadia médiá a kto sedí vo vládnych kreslách,” dodáva v závere Robert Fico.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *