20. mája 2024

Ukážka zmýšľania „anglosaského lDl0TA, citujem

0

Ukážka zmýšľania „anglosaského lDl0TA, citujem : Používanie energie ako zbrane zo strany Ruska spôsobilo Európe vážne ťažkosti. Európske krajiny vrátane Británie, ktoré čelia nedostatku palív, sa snažia nájsť náhradu, najmä zvýšením dovozu skvapalneného zemného plynu.

Takže sme sa dozvedeli, že de ment ný anglosas sám seba strelil dobrovoľne do nohy a zodpovedný je za to Rus!!! Lebo Rus uvalil na seba sankcie!!!
Stále viac mi správanie FAŠISTICKÉHO anglosaského západu pripomína správanie „osadníkov“… Dostanú byty zdarma?! Vybývajú ich, zničia domy aj široké okolie! Ale kto za to môže?! No môže za to gádžo, čo im dal byt zadarmo!!! Majú obchod, kde majú nízke ceny, nižšie ako iní v okolí?! Prídu do obchodu, nadávajú obchodníkovi, š tia pred obchodom a inak ho znevažujú a potom kameňmi rozbijú výlohy a nadávajú mu ešte viac!!! Namiesto aby angloosadníci REŠPEKTOVALI partnera, tak proti nemu sústavne intrigovali, zosmiešňovali a vždy keď bola možnosť tak si kopli! A ešte SAMI ZAVEDÚ SANKCIE, ALE VRAJ RUS POUŽÍVA ENERGIE AKO ZBRAŇ! PODSÚVAJÚ SVETU, ŽE TO RUS OBMEDZIL DODÁVKU ENERGIÍ A NERASTNÝCH SUROVÍN!!! To nevymyslíš, to je TUPÝ ANGLOSASKÝ FAŠISTA…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *