23. júna 2024

SAMOVRAŽEDNE HLÚPI – čaká nás katastrofa kvôli bujnejucej idiócii západných politikov?

Zdielajte

Západné vládnuce elity sú „samovražedne hlúpe“ a vedú svoje krajiny ku katastrofe, povedal analytik Magnus Stenlund v rozhovore portálu SwebbTV.

Mainstreamové médiá sa snažia populáciu upokojiť. Ukrajina rozhodne víťazí a inflácia bude čoskoro preč. V skutočnosti to tak vôbec nie je. Lídri Západu robia takmer všetko zle a vedú nás ku katastrofe. To vysvetľuje Magnus Stenlund v najnovšej analýze správ Swebbtv.

Nie je to primárne preto, že sú zlí, ale preto, že sú tak „nesmierne hlúpi“, trpia „aroganciou“ a sú podľa Stenlunda „nepríjemní a arogantní“ v medzinárodných súvislostiach.

Globalisti umiestnili najhoršie „hlupáky na vrchol“. Ide o „kakistokraciu“, teda systém, kde vládnu tí najhorší a najhlúpejší ľudia. – To je typ lídra, ktorého máme na Západe, hovorí Stenlund.

Nie je také ťažké pochopiť, že Západ je na hrane – aspoň pokiaľ sa vypnú mainstreamové médiá.

Tento pokles si navyše spôsobil Západ sám. Najnovšie finančné opatrenia na pumpovanie peňazí do zle spravovaných bánk vládnucej elity spôsobia raketový rast inflácie. Protiruské sankcie nefungujú, ukrajinský konflikt neprebieha podľa scenára západných mocností a Ukrajina bude podľa všetkého úplne zničená, píše SwebbTV.

Ešte ku všetkému nemožno jednoducho vyriešiť problém s nedostatkom energie, pretože aj o to sa postarali západní politici tým, že odstavili jadrové elektrárne a sami si vyhodili do povetria Nord Streams (USA a Nórsko).

Západní lídri robia úplne všetko zle.

Čína a Rusko sa teraz zjednotili v historicky rozhodujúcej alianci a Západ je na strane porazených, povedal analytik Magnus Stenlund v rozhovore pre SwebbTV.

Formuje sa nový svetový poriadok a jeho dôsledky budú pre krajiny Západu katastrofálne.

Západné krajiny by mali byť len rady, že na nás Rusko a Čína neuvalili sankcie – pretože sú to oni, kto má prírodné zdroje a produkciu, podotkol Magnus Stenlund.

Západ stráca všetku svoju dôveru, keď odmieta vyjednať mier ohľadom ukrajinského konfliktu a iba dodáva ďalšie zbrane do Kyjeva.

To všetko sa deje na pozadí toho, ako Čína pozvala Rusko na diskusiu o diplomatickom riešení, na čo americký prezident reagoval kategorickým nie.

Stalo sa to tak absurdným, že Čína teraz môže s vierohodnosťou tvrdiť, že je tým, kto stojí za mier, a že je tým, kto má v celej tej mašinérii rozum. A presne to bolo urobené. To hrá do kariet Číne. Teraz môžu hovoriť, že USA nechcú mier, ale my ho chceme, hovorí Magnus Stenlund v analýze správ z tohto týždňa.

Západ navyše začal absurdné, fraškovité stíhanie ruského prezidenta Vladimíra Putina na Medzinárodnom trestnom súde – orgáne, ktorého súčasťou Rusko ani nie je, zdôrazňuje expert.

Stenlund považuje neochotu západných lídrov urobiť aspoň niečo konštruktívne za „katastrofu“.

Bidenova administratíva je podľa jeho slov kakisokracia (forma vlády, v ktorej vládnu tí najhorší a najhlúpejší ľudia) vo všetkých mysliteľných významoch.

To isté platí pre mocenskú elitu v EÚ.

Sú nielen zlí, ale „veľmi nekvalifikovaní, úplne hlúpi“, zdôrazňuje analytik.

Práve táto neschopnosť viedla k nezvratnému paktu medzi Ruskom a Čínou, ktorý zásadne zmení svet.

Rusko a Čína sú „prichádzajúce veľmoci” a na Západe už takmer nemajú žiadne náprotivky, o ktorých by sa dalo hovoriť.

„Je horšie, keď západní politici sú hlúpi ako zlí. Keď sú jednoducho len zlí, stále majú sebavedomie a inštinkt prežitia. Ale teraz sú úplne samovražedne hlúpi,“ pokračuje Stenlund.

Expert sa domnieva, že povýšenie „hlupákov“ na samý vrchol moci bráni Západu vo vytváraní spojenectva, pretože západné vládnuce elity nikoho neoslovujú, nie sú pre nikoho nijako atraktívne, ale práve naopak.

Západ prehráva, ale veľmi chce stáť na strane „víťazov,“ zhŕňa SwebbTV.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *