10. mája 2024

Robert Fico zverejnil krátky, ale veľmi kritický status, ktorý adresoval portálu Aktuality. „Nikdy nekomentujem prieskumy verejnej mienky. Hlúposť áno,“ dodal Fico, ktorého názor prinášame v plnom znení.

0
Portál Aktuality má v tom jasno, voliť by mali len ľudia do 30 rokov, píše Robert Fico

„Nikdy nekomentujem prieskumy verejnej mienky. Hlúposť áno. Portál Aktuality je známy svojou politickou obmedzenosťou a nenávisťou k SMERU – SSD,“ vysvetľuje líder strany SMER – SSD.

Fico poukazuje na to, že portál Aktuality sa dnes opäť vyznamenal, keď prieskum agentúry Focus, ktorý sa mu zjavne nepáči, vyhodnotil takto, a cituje: „…KEBY VO VOĽBÁCH HLASOVALI LEN ĽUDIA DO 30 ROKOV, DOPADLI BY VÝRAZNE ODLIŠNE.“

„Vy intelektuálni velikáni v Aktualitách! Ako by dopadli voľby, keby v nich hlasovali LEN ĽUDIA NAD 30 ROKOV? No výrazne odlišne,“ komentuje Robert Fico titulku portálu Aktuality.

„Už prestaňte meniť národ, prestaňte otvorene vyjadrovať odpor a hnus k ľuďom v strednom a vyššom veku, lebo majú iný názor ako Vy a zavadzajú Vám!“ Konštatuje Fico.

„A potom sa nečudujte, že Vám každý druhý človek, ktorý Vás stretne a spozná, dobre vynadá. Nič iné si ani za toto fašizoidné delenie ľudí na múdrych a potrebných a ostatnú nepotrebnú lúzu nezaslúžite,“ myslí si líder aktuálne najsilnejšej opozičnej strany SMER – SSD.

PRIESKUM! Hegerovi Demokrati absolútne MIMO! Remišová ešte viac!

Najnovší prieskum, ktorý v dňoch 19. až 26. apríla na vzorke 1013 respondentov realizovala agentúra Focus pre reláciu TV Markíza Na telo, posunul stranu Demokrati, Eduarda Hegera absolútne MIMO! Veronika Remišová so svojou stranou Za ľudí sa už viac prepadnúť asi ani nemôže.

Ak by sa voľby do Národnej rady (NR) SR konali v apríli, vyhrala by ich strana Smer-SD so ziskom 17,7 percenta hlasov.

Nasledovali by Hlas-SD (17 percent).

Ako tretia strana by skončilo Progresívne Slovensko so ziskom 13,1 percenta.

Nasleduje hnutie Republika s 9,8 percentami a Sme rodina so 6,1 percentami hlasov.

Mierne si polepšilo aj KDH, ktoré by podľa aprílového prieskumu volilo šesť percent voličov.

Do parlamentu by sa dostalo aj hnutie Igora Matovič OĽaNO s podporou 5,6 percenta voličov.

Strana SaS tesne preliezla 5-percentnú hranicu a podporu jej vyjadrilo 5,2 percenta respondentov.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *