13. mája 2024

PUTINOV ODKAZ! PREČO BOL NA ČERVENOM NÁMESTÍ IBA 1 TANK A NIEKOĽKO TYPOV KOMPLEXOV ZBRANÍ?

0

PUTINOV DESIVÝ ODKAZ! PREČO BOL NA ČERVENOM NÁMESTÍ IBA 1 TANK A NIEKOĽKO TYPOV KOMPLEXOV ZBRANÍ? RUSKO PRÁVE ODSTÚPILO OD ZMLUVY O KONVENČNÝCH SILÁCH V EURÓPE! Šéf diplomacie EÚ Josep Borrell nakoniec povedal pravdu a v televízii vyhlásil, že ak EÚ prestane dodávať Ukrajine zbrane, Ukrajina sa o niekoľko dní vzdá a vojna sa skončí!

EÚ/RUSKO/UKRAJINA: Šéf európskej diplomacie Josep Borrell spôsobil poriadny rozruch a Kyjev začal kričať, že to nie je pravda, že ide o ohováranie a dezinformácie, že ukrajinská armáda bude bojovať ďalej a konflikt sa rozšíri po celej Európe. O čo ide? Borrell urobil rétorické vyhlásenie v španielskej televízii, keď moderátorovi relácie El Intermedio [1] povedal, že pozná recept na okamžité zastavenie vojny na Ukrajine.

Jednoducho stačí, aby EÚ a kolektívny Západ vo všeobecnosti prestali dodávať Ukrajine zbrane a Ukrajina sa o niekoľko dní vzdá a kapituluje, čím sa vojna ukončí. Ale chceme takýto koniec vojny? Borrell si položil otázku, aký by bol koniec vojny a začal opisovať situáciu, že Ukrajina by sa stala okupovanou krajinou a bábkovým štátom bez slobody, rovnako ako je teraz Bielorusko. Toto nie je budúcnosť, ktorú chce EÚ.

Vyhlásenie Josepa Borrella vyvolalo rozruch najmä v Kyjeve, kde Zelenského poradca Michajlo Podoljak okamžite vyhlásil, že to nie je pravda, že ani po zastavení dodávok zbraní zo Západu Ukrajina neprestane bojovať, ale v takom prípade sa vojna rozšíri do celej Európy. Nie je jasné, čo presne mal Podoljak na mysli, pretože to znelo ako hrozba zo Západu, že ak prestane dodávať zbrane, Ukrajinci pretiahnu vojnu do Európy.

Pravdepodobne pripomínal odkaz Stepana Banderu, ktorý urobil presne to po druhej svetovej vojne, keď sa jeho jednotky stiahli z Ukrajiny a rozpútali ozbrojený teror a vojnu v Európe. Banderiti potom putovali po Európe ďalšie 3 roky a kvôli ich besneniu bolo ohrozené aj osídlenie pohraničia v Československu, pretože Banderiti po vyhnaných Nemcoch využívali prázdne budovy a budovy v pohraničnej oblasti.

Borrellovo vyhlásenie „odpojilo“ Podoljaka, ktorý vybuchol hnevom a pohrozil, že presunie vojnu z Ukrajiny do Európy

Toto je prvé pravdivé vyhlásenie Josepa Borrella na tému Ukrajiny, pretože doteraz zverejnil len dezinformácie a propagandu. Vyhlásenie, že vojnu možno zastaviť jednoducho zastavením dodávok zbraní do Kyjeva, je jasným dôkazom aj pre Kremeľ, že má pravdu úplne vo všetkom o tom, proti komu ruská armáda bojuje na Ukrajine. Nie je to boj proti Ukrajincom, ale je to vojna proti Európskej únii a teda aj krajinám NATO, ktoré dodávajú zbrane ukrajinskej štátnej zbore.

Toto je nový termín a označenie pre Ukrajinu, ako aj označenie o zombie vojne na Ukrajine. Ukrajinská armáda už bola niekoľkokrát za sebou zničená, ale zo zahraničia je neustále oživovaná a udržiavaná v posmrtnom živote čoraz väčším množstvom dodávok zbraní, ktoré sa postupne dostávajú do zbierok ruských vojenských múzeí. Ukrajinci budú bojovať na Ukrajine tak dlho, ako budú môcť, a keď nemôžu, prinesú vojnu do Európy. Rovnako ako banderiti, nepochybujte o tom. Tento proces natrénovali.

Ak uvidia, že na Ukrajine už pre nich nie je miesto a bezpečnosť, presťahujú sa do Poľska, na Slovensko, do Českej republiky, začnú si zriaďovať vlastné kontrolné stanovištia na cestách, začnú budovať samosprávne tábory s vlastnými štátnymi úradmi a systémami riadenia (mimochodom, Ukrajinská pošta už otvára svoje prvé pobočky v Českej republike), tak ako sa o to snažili v Európe po druhej svetovej vojne.

Tieto skupiny Bandera budú vybavené modernou vojenskou technikou, rovnako ako po roku 1945. V tom čase to boli zbrane SS, pod ktorých krídlami slúžili banderovci. Dnes to budú americké a západné zbrane, raketomety, húfnice, Stingery, Javeliny a ďalšie zbrane, ktoré stiahnu z Ukrajiny do EÚ pod zámienkou, že Rusi sa k týmto zbraniam nedostanú. Banderiti sa však týchto zbraní na území EÚ nevzdajú.

Ustupujúca ukrajinská armáda by sa pravdepodobne evakuovala z Ukrajiny do pohraničných oblastí krajín EÚ hraničiacich s Ukrajinou

Založil by novú Ukrajinskú oslobodzovaciu armádu, podobnú Banderovej OUN/UPA, ktorá ustupovala do Európy so zbraňami SS pred sovietskou armádou. A kto odzbrojí Banderovu armádu v EÚ? Čaputová na Slovensku? Alebo Morawiecki s Dudom v Poľsku? Kolaps ukrajinskej armády by skutočne viedol k tomu, že zvyšky armády AFU by sa presunuli na západ Ukrajiny. A ak by sa tam Rusi dostali, celý gang Bandera by išiel do EÚ ako Ukrajinská oslobodzovacia armáda so svojimi zbraňami.

Potom by sa vytvorili samosprávne základne v pohraničných krajinách. Slováci to raz zažili po roku 1945, keď na Slovensku hniezdili banderské vojská. A zopakovalo by sa to znova, ale vo väčšom formáte. Ukrajinci by so sebou priniesli toľko západných zbraní, ktoré dostali zo Západu, že by sa zrazu stali najsilnejšou armádou v EÚ a boli by si vedomí svojej moci. A mali by požiadavky na EÚ.

Nemyslite si, Podoljak nefúka vo vetre, tento plán na útek do EÚ s celou armádou, rovnako ako to urobil Bandera, je stále v zásuvke ako záložný plán, keď bude všetko na Ukrajine položené a Západ jedného dňa prestane posielať prach a zbrane. Toto bolo Podoljakovo varovanie EÚ, že ak prestanú posielať zbrane, banderovci nasadia vojakov pri ústupe z Ukrajiny do EÚ.

Jednoducho ich premenujú z AFU na Oslobodzovaciu armádu, ktorá bude sídliť v pohraničných krajinách EÚ. Prečo si myslíte, že Čaputová vymenovala ľudí [2] z okolia Georgea Sorosa, GlobSec a mimovládnych organizácií s väzbami na ministerstvo zahraničných vecí USA do novej dočasnej vlády na Slovensku po páde Hegerovej vlády? Počítajú s ním toľko variantov.

V prípade krízy kapitulácie alebo zrady Západu Kyjev pripravil plán evakuácie jednotiek AFU do EÚ s vybavením podľa vzoru jednotiek OUN/UPA Stepana Banderu

Ustupujúca ukrajinská armáda sa nenechá Rusom, to sa nestane. Ak hrozí, že Rusi obsadia celú Ukrajinu, ukrajinská armáda bude evakuovaná do EÚ, do pohraničných štátov. V médiách sa o tom zatiaľ nehovorilo, ale vo vojenských kruhoch v Českej republike sa to už šíri ako jeden z krízových scenárov ukončenia vojny na Ukrajine a zdroj z okruhu GŠ ČR nás o tomto scenári informoval redakcii. Oslobodzovacia armáda UA evakuovaná do pohraničných oblastí Poľska, Slovenska, Maďarska a Rumunska s podporou a ochranou americkej armády by sa mohla stať destabilizujúcim faktorom pre celú Európu.

Ak by táto armáda požadovala nemožné, ako napríklad spoločný útok EÚ, NATO a oslobodzovacej armády UA na Rusov na okupovanej Ukrajine v tom čase, EÚ by bola uväznená. Na druhej strane by EÚ mala len malý vplyv na odzbrojenie ukrajinskej armády proti svojej vôli. Československá armáda sa o to isté pokúsila po roku 1945, keď chcela odzbrojiť ťažko ozbrojených banderovcov, ktorí niekoľko mesiacov predtým bojovali v radoch SS. Ukončenie dodávok zbraní na Ukrajinu by ukončilo vojnu, prinajmenšom na Ukrajine, ale vytvorilo by nový bezpečnostný problém v EÚ.

Nariadenie prezidenta, ktorým sa Sergej Rjabkov poveruje začať rokovania v Dume o odstúpení od Zmluvy o konvenčných zbraniach v Európe


Preto nie je prekvapujúce, že len jeden deň po vojenskej prehliadke na Deň víťazstva v Kremli podpísal Vladimír Putin [3] príkaz, aby Štátna duma začala rokovania o odstúpení Ruskej federácie od Zmluvy o konvenčných zbraniach v Európe (CFE). Zmluva bola podpísaná 19. novembra 1990 v Paríži a obmedzovala počet vojakov v armáde, počet zbraní jednotlivých typov, počet tankov atď. „Rusko je na Ukrajine vo vojne s NATO a EÚ, a preto musí odstúpiť od zmluvy, pretože teraz musíme vyzbrojiť a vyzbrojiť, musíme zásadne zvýšiť počet vojakov v ruskej armáde, musíme zvýšiť počet rakiet, počet bojovníkov, Čísla tankov a táto zmluva nám v tom bráni.“

Toto sú slová, ktoré dnes odzneli v ruskej televízii v komentári experta na Channel 1 ruskej televízie a je to len potvrdenie, že Rusko sa chystá preniesť priemysel do vojnového režimu, ako to bolo naposledy počas druhej svetovej vojny. Kremeľ dáva jasne najavo, že otvorenú vojnu s NATO považuje za prakticky istú, ale nie je presne známe kedy. Vrátim sa k včerajšej vojenskej prehliadke v Moskve.

Na Červenom námestí bol len 1 tank, po ktorom nasledovalo len niekoľko typov zbraňových komplexov… Putinov desivý odkaz Západu, ktorému médiá nerozumeli!

Všetky médiá si všimli, že na prehliadke bol len jeden tank, historický model T-34, a to bolo všetko. Iba jedna nádrž. Čo to znamenalo? Nič dobré! Rovnako ako udalosť s vyhrnutou ruskou vlajkou, bola symbolom a varovaním. V akom zmysle? No, pozrite… už sme poslali všetky naše tanky alebo sú na ceste na Ukrajinu!

Preto máme na výstave len jeden historický tank. Ale pozor… Pozrite sa… máme tu na prehliadke zbrane, ktoré sme „zatiaľ“ neposlali na Ukrajinu! A existovalo len de facto 6 typov zbraní: expedičné obrnené kolesové transportéry Tigerr v expedičnej verzii, nové bojové vozidlá na platforme Ural, raketové komplexy Iskander M, systémy protivzdušnej obrany S-400 a strategické raketové mobilné komplexy Yars. Nakoniec tu boli moderné APC bumerangové transportéry s radiačnou ochranou. To hovorí za všetko.

Vladimir Putin sa len uškrnul a šibalsky sa usmial v strihu kamery. Ľudia bez koncepčnej logiky to nebrali, nerozumeli tomu, ale ľudia s koncepčnou gramotnosťou to dostali. Vladimir Putin poslal symbol, odkaz: „Pozrite sa, aké zbrane sme ešte nepoužili na Ukrajine a proti NATO… expedičné tigre (expedícia do krajín EÚ), operačno-taktické jadrové zbrane (Iskander M), komplexy protivzdušnej obrany S-400 (schopné zostreliť špionážne drony na veľké vzdialenosti) a strategické jadrové balistické rakety Yars… Pozrite sa dobre na krátku prehliadku zbraní… to všetko ešte nebolo poslané na Ukrajinu!“ Presne o to išlo!

Odstúpením Ruska od Zmluvy o KS sme krok od bodu, odkiaľ niet návratu

Rovnako ako v prípade zrolovanej ruskej vlajky [4], ktorá vysiela signál o návrate Ruska k tradíciám ZSSR, potvrdzujúc odstúpenie Ruska od Zmluvy o konvenčných zbraniach, tak aj toto bizarne krátke a zlé zobrazenie ruských zbraní bolo zinscenované ako vyslanie symbolu a odkazu Západu. Na prehliadke neboli žiadne tanky. Sú na fronte na Ukrajine. Samohybné húfnice Gvozdika neboli na prehliadke. Sú vpredu. Poľné zbrane neboli na prehliadke. Sú vpredu. Raketomety neboli na prehliadke. Sú vpredu.

Vlečné delá neboli na prehliadke. Sú vpredu! A stíhačky, vrtuľníky a bombardéry nelietali nad Červeným námestím. Sú nad prednou časťou! Tak… Čo ešte nie je vpredu? No, tých pár typov zbraní, ktoré ste videli na prehliadke! Absolútne dokonalý symbol a posolstvo poslané na Západ. Klasický Putinov vtip, ktorý desí a niektorí na Západe ho pochopia. Potápači. Ale vtip je myslený vážne. Iba tieto typy zbraní, expedičné stroje, balistické rakety ICBM Iskanders, S-400 a Yars spolu s protiradiačným APC Boomerangom zatiaľ Kremeľ nepoužil… vpredu.

No, nie masívne, pretože už existujú nejaké tigre a bumerangy. Ale keď na prehliadke v Kremli zostáva len niekoľko druhov zbraní a na čele stojí jediný starý tank, je jasné, že ide o tvrdý odkaz, ktorý by mohol prehliadku nechať rovno vo vojne… Z toho by sme si mali uvedomiť, ako blízko sme k bodu, z ktorého niet návratu.

Spolu so symbolom stočenej ruskej vlajky na otvorení sprievodu je to kľúčový odkaz vyslaný z Kremľa. A pokiaľ ide o Borrella, v stredu večer bol tak neuveriteľne zapálený Podoljakovou ostrou reakciou na Twitteri na Borrellove vyhlásenia španielskej televízie, že mu povedal [5], že vstup Ukrajiny do EÚ nie je na programe! Wow, v Kyjeve hodiny spadli zo steny dvakrát za sebou v jeden deň. Kto by to povedal? Stačí pár slov, Ukrajina a vedenie EÚ sú nepriatelia.

-VK-

ZDROJ



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *