13. mája 2024

D. Mainwaring: NIE JE TO SCI-FI – VÝROBA OTROKOV SA UŽ ZAČALA! 

0

D. Mainwaring: NIE JE TO SCI-FI – VÝROBA OTROKOV SA UŽ ZAČALA! To je všetko oveľa horšie, ako si myslíte: Vrchol transgenderizmu prichádza: TRANSHUMANIZMUS!

DOUG MAINWARING prináša desivú správu o cieľoch moderných alchymistov ovládajúcich západnú spoločnosť prostredníctvom bankového systému, nadnárodných korporácií a korporátnych médií

Transgender propaganda sa stáva čoraz populárnejšou v celom západnom svete. Jedným z dôvodov je, samozrejme, skutočnosť, že tí, ktorým sa zmenilo pohlavie, sú čoskoro vylúčení z reprodukcie – metóda, ktorou je jednoznačne depopulácia.

Odrazový mostík

To sa muselo stať každému. Ale transgenderizmus je teraz vnucovaný dokonca aj deťom; Nedávno sa skončil dvojročný pokus so skupinou 315 mladých ľudí (vo veku 12-20 rokov), ktorým boli podávané hormóny, aby sa stali ženami tranzu. Dvaja chlapci odvtedy spáchali samovraždu, zatiaľ čo 11 ďalších o tom uvažovalo.

Záverom tejto štúdie bolo, že bola úspešná, pretože väčšine subjektov sa podarilo zmeniť svoj hlas a vzhľad. Nikto sa nestaral o tých, ktorí spáchali samovraždu alebo sa tak chystali urobiť. Takéto pokusy, ako aj takzvané „rodovo neutrálne vzdelávanie“, by mali viesť k tomu, že čo najviac ľudí bude mať záujem o zmenu pohlavia. Zdá sa však, že nejde len o depopuláciu ako takú, ale aj o prispôsobenie sa zásahom do vlastného tela – a teda o prípravu na čoraz viac proklamovaný transhumanizmus.

Zastaví sa technológia pri transgenderizme? Nie. Západná populácia je pripravená ľahšie prijať transhumanizmus vďaka prosperujúcemu transgender priemyslu. Ľudia, vrátane detí, ktorí podľahli súčasnému trans šialenstvu, ktorých telá boli lekársky a chirurgicky zmrzačené a ktorých osobnosti boli zmenené prostredníctvom spoločenskej „validácie“, nie sú ničím iným ako odrazovým mostíkom k ešte strašnejšiemu spôsobu existencie: transhumanizmu.

Transhumanizmus už nie je sci-fi

Kedysi považovaná za okrajovú kultovú ideológiu, ktorá patrí skôr do sveta sci-fi než do reality, teraz sa stáva realitou podporovanou vládami, nadnárodnými korporáciami, globálnymi bankami, medzinárodnými právnickými firmami a samozrejme Silicon Valley.

Čo je transhumanizmus? Je to hnutie, ktorého cieľom je vytvoriť ľudí so zvýšenými schopnosťami prepojením ľudí s technológiou. Zatiaľ čo niektoré z prvých pokusov o transhumánnu vedu majú chvályhodný cieľ pomôcť ľuďom s neurologickými poruchami, ako je paralýza, demencia a Alzheimerova choroba, tieto snahy sa používajú na vydláždenie cesty pre formu nesmrteľnej „bezhraničnej“ existencie transformáciou ľudského tela.

Vedomie sa spája s počítačmi a vytvára sa hybridný druh jednotlivcov, ktorý existuje v kybernetickom priestore. Konečným cieľom je vytvoriť vylepšený druh, ktorý presahuje ľudstvo. Inými slovami, má sa vytvoriť posilnená, „posthumánna“ spoločnosť. „Transhumanisti chcú využiť technológiu na prekonanie obmedzení nášho biologického a genetického dedičstva,“ vysvetľuje Max More, filozof, ktorý študuje kultúrne dôsledky nových technológií.

„Transhumanisti nevidia ľudskú prirodzenosť ako cieľ sám o sebe, ani ako dokonalú, ani ako niečo, čo si nárokuje našu spolupatričnosť,“ pokračoval More. Je to skôr len bod na evolučnej ceste a môžeme sa naučiť pretvoriť našu vlastnú povahu spôsobmi, ktoré považujeme za žiaduce a cenné. „Aplikovaním technológie na seba premyslene, starostlivo a napriek tomu odvážne,“ hovorí More, „sa môžeme stať niečím, čo už nemožno presne opísať ako humánne – môžeme sa stať postčlovekom.“

Hlavná vec je správne ho predať budúcim otrokom

Normalizácia zásahov do ľudského tela prostredníctvom podpory a propagácie transgenderizmu je prostriedkom, ktorým je západná kultúra podmienená prijatím transhumanizmu.

Jennifer Bilek, úprimná investigatívna novinárka, poukázala na to, že infraštruktúra politiky, obchodu, neziskových organizácií, práva a vedy, ktorá poháňa „dištancovanie“, je gigantická. „Je v tom toľko peňazí,“ povedala Bilková v rozhovore. „Je to hrozné. To je desivé.“ Konečným cieľom je vytvoriť vylepšený druh, ktorý presahuje ľudstvo. Inými slovami, má sa vytvoriť zlepšená „posthumánna“ spoločnosť.

Bílková opísala, aké je zvláštne, že sa tieto obrovské svetové organizácie zaoberajú kauzou transrodových ľudí. „Korporácie nestoja za malou časťou populácie, pokiaľ ide o otázky identity,“ povedala, „ale tieto organizácie to riadia a podporujú.“ Táto finančná a politická sila, spolu s pokračujúcou podporou transgenderizmu zo strany mainstreamových médiíHollywoodu a dokonca aj Bieleho domuNashvillu a výrobcov piva, vyvoláva otázku: Čo sa to tu deje?

„Ak chcete verejnosti predať transhumanizmus a netelesnosť ako život, musíte ich na to pripraviť,“ vysvetlila Bílková v nedávnom videorozhovore. „A jediný spôsob, ako to dosiahnuť, je vytvoriť ideológiu, ktorá hovorí, že si môžete vybrať svoje pohlavie.“

Výbuch

„Transhumanizmus sa vynára z transgenderizmu,“ vysvetľuje Martine Rothblatt, jedna z hlavných zástankýň transgenderizmu a transhumanizmu, vo svojej knihe From Transgender to Transhuman. Rothblatt, bohatý podnikateľ a zjavne génius, je zodpovedný za početné objavy v medicíne, technológii, komunikácii a letectve. Je to „trans žena“, muž, ktorý sa „identifikuje“ ako žena.

Pred viac ako desiatimi rokmi si Rothblatt položil otázku: Zastaví sa technológia pri transgenderizme? Ak povedzme storočie technológie zničilo tisícročie absolútnej rodovej duality, čo by mohlo urobiť ďalšie desaťročie exponenciálne rastúcej technológie?

Pohlavie je jadrom biológie, a napriek tomu nám technológia umožnila explodovať sexuálnu identitu tým, že prekročila biológiu. Takže ak technológia bude naďalej predbiehať biológiu, čo môžeme očakávať okrem rodového apartheidu? Explózia ľudských identít? Odpoveď je jasná: transhumanizmus.

Predstavuje civilizáciu obrovských schopností a transkozmického dosahu prostredníctvom sebareplikácie a prakticky neobmedzenej inteligencie.

„Homo sapiens sa stáva persona creatus, keď sa vydáva na cestu takmer nekonečného rastu počítačových vedomostí… To znamená, že pôvab a krása ľudskej kultúry bude rásť spolu s vedeckou a technologickou zdatnosťou hybridných druhov človeka a počítača,“ povedal Rothblatt.

Do kyberpriestoru s piesňou na perách

Podľa Bilka transhumanisti ako Rothblatt túžia posunúť ľudstvo za telesnú vzdialenosť k úplnému rozpadu, kde každý žije v kybernetickom priestore.

„Môžu manipulovať s vašou DNA, môžu s vami manipulovať, čo chcete,“ povedala. „Preto sú tieto ‚rodové práva‘ schválené. Nie je to o ľuďoch, ktorí dovolia lekársky útok na svoje pohlavie. Je to o transhumanizme.“ „Nasledujem peniaze a cesty peňazí neklamú. Povedia vám pravdu,“ pokračovala. „Je mi jedno, ako bláznivo zniem. Mne na tom nezáleží. Chcem len tieto informácie, aby si ľudia mohli robiť vlastný výskum.“

„Nič z toho nie je skryté,“ vysvetlila. „Ľudia to jednoducho nehľadajú. Namiesto toho sa zameriavajú na aspekt ľudských práv.“ Podľa Bílkovej „peniaze naznačujú, že prekrývajú virtuálnu realitu nad prírodným svetom a podmaňujú si prírodný svet“.

Ďalšie bojové pole človeka s diablom

Hlavná kresťanská kritika transhumanizmu sa týka cieľa a smerovania ľudského života. Kresťania a transhumanisti sa môžu zhodnúť na tom, že v ideálnych ľudských podmienkach nepodľahneme smrti, starnutiu alebo iným prirodzeným obmedzeniam, ktorými dnes trpíme. Ale pre transhumanistov je prekonanie týchto obmedzení cieľom a zameraním života,“ napísal Kyle Hubbard, profesor filozofie na Saint Anselm’s College, v roku 2012.

„Kresťanstvo nesúhlasí a namiesto toho tvrdí, že podriadenie sa smrti by malo byť stredobodom života,“ povedal Hubbard.

Zatiaľ čo transhumanisti tvrdia, že najlepšiu možnú budúcnosť môžeme mať len prostredníctvom vývoja technológií, ktoré zabránia smrti, kresťanstvo tvrdí, že jediný spôsob, ako prekonať hriech a smrť, je prostredníctvom milostivého Božieho daru, ktorý nám umožňuje tešiť sa z cností ľudstva, rozvíjať vieru, nádej a lásku.

AUTOR:  Doug Mainwaring

ZDROJ



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *