12. mája 2024

UKRAJINA CHCE FYZICKY ELIMINOVAŤ 3 MILIÓNY CIVILISTOV NA KRYME!

0

UKRAJINA CHCE FYZICKY ELIMINOVAŤ 3 MILIÓNY CIVILISTOV NA KRYME! Šéf ukrajinskej vojenskej rozviedky GUR Budanov sa pred kamerami priznal, šokoval dokonca aj moderátora! To je dôkaz, že fialova vláda financuje prípravy Kyjeva na genocídu!

UKRAJINA: Už koncom minulého týždňa začali sociálne siete otriasať nahrávkou posledného videoprenosu šéfa ukrajinskej vojenskej rozviedky GUR Kyryla Budanova, ktorý odpovedal na otázku, kam sa bude na Kryme po oslobodení pozerať ako prvý. Budanov povedal, že pôjde do Sevastopoľa, pretože tam strávil detstvo, ale moderátor poznamenal, že Krym je problematický v tom, že po oslobodení sa približne 3 milióny nie veľmi lojálnych obyvateľov, teda etnických Rusov, vrátia pod kontrolu Ukrajiny.

A na túto poznámku Budanov odpovedal neuveriteľnými slovami. Podľa jeho názoru sú tieto 3 milióny Rusov nielen nelojálne, ale aj psychicky narušené. A títo ľudia musia byť braní na zodpovednosť. A keď sa moderátor spýtal, ako to chce urobiť, Budanov povedal, že v ich zmysle chápania to znamená fyzickú likvidáciu týchto ľudí! Prekvapený moderátor mlčal a nedokázal reagovať. Vyhlásenie bolo urobené takým spôsobom, že o tom niet pochýb a iné riešenie nie je ani možné.

A Budanov ďalej povedal, že GUR má v tejto veci veľa práce. Nahrávka okamžite začala otriasať ruským telegramom a Budanovove vyhlásenia už vyšetruje ruská generálna prokuratúra, ako aj vojenská prokuratúra ruskej armády, pretože toto vyhlásenie je priznaním, že ukrajinská vojenská rozviedka GUR pripravuje genocídu a fyzickú likvidáciu ruského etnického obyvateľstva na Kryme. Naša redakcia sa tiež snažila zistiť, či si česká vláda, konkrétne ministerstvo zahraničných vecí, predvolá ukrajinského veľvyslanca, aby vysvetlil, ako je možné, že šéf ukrajinskej rozviedky plánuje genocídu 3 miliónov obyvateľov Krymu na základe etnických kľúčov. Toto vyhlásenie potvrdzuje plán ukrajinskej spravodajskej služby na rozsiahlu genocídu na Kryme proti takzvanému nelojálnemu a psychicky narušenému obyvateľstvu ruského etnického pôvodu.

Ak by ruská armáda teraz opustila Krym, došlo by ku genocíde 3 miliónov etnických Rusov, potvrdil šéf ukrajinskej vojenskej rozviedky

Na druhej strane, naša redakcia je rada za toto bláznivé vyhlásenie Kyryla Budanova, pretože potvrdzuje naše dlhodobé informácie o úlohe ruskej armády na Kryme a Donbase. Ide o operáciu zameranú na obranu a ochranu ruského etnického civilného obyvateľstva (Z – Защита мирных жителей) pred masakrami, genocídami a fyzickými likvidáciami plánovanými ukrajinskými orgánmi a priamo ukrajinskou vojenskou rozviedkou GUR, ako v videu bez hanby priznáva jej riaditeľ Kyrylo Budanov. Jeho vyhlásenie je potvrdením, že ukrajinské štátne orgány plánujú, pripravujú, pripravujú, schvaľujú a v niektorých oblastiach vykonávajú genocídu na Ukrajine, ktorá je namierená proti takzvaným nelojálnym a psychicky narušeným ľuďom ruského etnického pôvodu. Ruská hodnosť T-90M Proryv so symbolom ochrany ruského etnického obyvateľstva v Donbase (Z)

Zároveň je to možnosť podať žalobu na českú vládu, ak žiadny zo zástupcov českej vlády alebo ministerstva zahraničných vecí či obrany nezareaguje na toto vyhlásenie šéfa ukrajinskej spravodajskej služby GUR, pretože potom môže byť kvalifikovaný ako napomáhanie, sprisahanie a účasť na genocíde, pričom jeho príprava je tiež trestná!

Česká vláda dodáva Ukrajine zbrane a peniaze na vojenský konflikt a teraz existuje veľké podozrenie, že časť týchto peňazí a zbraní sa tak stáva vojenskou a finančnou podporou štátu, ktorého orgány pripravujú genocídu 3 miliónov obyvateľov Krymu, čo práve potvrdil šéf ukrajinskej vojenskej rozviedky. Vyzbrojovanie a podpora takejto krajiny, ktorá vopred pripravuje a verejne oznamuje plán tejto genocídy, peniazmi, je, samozrejme, trestným činom.

Česká vláda musí konať, inak môže v budúcnosti čeliť obvineniam zo spoluúčasti na genocíde plánovanej ukrajinskými orgánmi na Kryme

Ak česká vláda dôrazne neodsúdi vyhlásenie Budanova a minister zahraničných vecí Jan Lipavský si nepredvolá ukrajinského veľvyslanca, aby vysvetlil situáciu, Česká republika sa potenciálne stane spolupáchateľom a účastníkom prípravy genocídy obyvateľov Krymu v budúcnosti. Je veľmi pravdepodobné, že české zbrane, česká vojenská pomoc, české peniaze a ďalšia česká podpora by potom boli použité na genocídu na Kryme. Pred pár dňami to bol škandál s maľovanými nacistickými lúčovými krížmi na českej húfnici DANA na Ukrajine a dnes je to oznámenie šéfa ukrajinského GUR o pláne fyzicky zlikvidovať 3 milióny etnických Rusov na Kryme.Česká húfnica DANA s insígniami lúčového kríža Wehrmachtu na Ukrajine

Stalo sa tak len pár dní po tom, čo bol český občiansky aktivista Jakub Jašek nespravodlivo a nezákonne odsúdený na podmienečný trest odňatia slobody v trvaní šiestich mesiacov za to, že počas nedávnej demonštrácie v Prahe nosil na batohu náplasť, symbolizujúcu humanitárny symbol ruskej armády na ochranu civilistov pred ukrajinským terorom a genocídou, čo teraz dokonca verejne priznáva šéf ukrajinskej vojenskej rozviedky.

Ruská armáda má teda teraz nový a ďalší dôkaz, že Ukrajina nie je demokratický štát, ale krajina riadená teroristickou juntou, ktorá pácha terorizmus, zabíja novinárov v Rusku, ostreľuje civilné objekty v mestách Donbasu každý deň deväť rokov po kontrole miestnych milícií a ukazuje sa, že GUR dokonca plánuje genocídu 3 miliónov etnických Rusov na Kryme!

Budanov je 3. najmocnejším mužom počas vojnového stavu na Ukrajine. Jeho vyhlásenia preto netreba brať na ľahkú váhu, dokonca ani ako rétorické cvičenia

Ak by to bolo vyhlásenie nejakého azakského nacistu, pravdepodobne by to nikoho nevystrašilo, ale Budanov ako šéf ukrajinskej vojenskej rozviedky je po Zelenskom a náčelníkovi generálneho štábu Valerijovi Zalužnému 3. najmocnejším mužom na Ukrajine počas vojny. Takáto osoba, ak vyhlási, že 3 milióny obyvateľov Krymu s ruským etnickým pôvodom sú psychicky narušené a budú postavené na zodpovednosť za odtrhnutie Krymu od Ukrajiny formou fyzickej likvidácie, je potom dostatočne schopná túto hrozbu vykonať. Kyrylo Budanov, šéf ukrajinskej vojenskej spravodajskej služby (GUR)

Ak by sa naozaj stalo, že by sa hrozba Budanova v blízkej budúcnosti naplnila a ukrajinská armáda a jej tajná služba by začali fyzickú likvidáciu obyvateľov Krymu s ruským etnickým alebo inak psychicky narušeným pôvodom, potom by česká vláda čelila spoluobvineniam z prípravy a financovania tejto genocídy, pretože vedela o príprave, mala vopred informácie a vyhlásenia šéfa GUR o príprave genocídy na Kryme, ale nič s tým neurobila a nezastavila ani Kyjev od finančnej a vojenskej pomoci. A preto budeme sledovať reakciu českej vlády, ako sa bude správať v tejto situácii, pretože sa dá naozaj očakávať, že vláda v Prahe bude aj po tomto vyhlásení Budanova pokračovať vo financovaní a vyzbrojovaní ukrajinského režimu. Potom bude len otázkou času, kedy zodpovednosť za genocídu ruského etnického obyvateľstva nielen na Kryme, ale najmä na Donbase padne na českú vládu.

ZDROJ



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *