14. mája 2024

Úvaha – Hal Turner: Chcú Američania len cvičiť? POTENCIÁLNE DÁTUMY ZAČIATKU 3. SVETOVEJ VOJNY: 12. – 24. JÚNA

0

USA/RUSKO: HAL TURNER Americký komentátor a bývalý spravodajský dôstojník prináša materiál, ktorý sa mu podarilo získať prostredníctvom kontaktov FBI a ktorý obsahuje scenáre na vyprovokovanie vojny medzi USA a NATO s Ruskom počas nadchádzajúcich „cvičení“

Na základe informácií, ktoré som diskrétne dostal poštou, som dospel k záveru, že 3. svetová vojna by mohla začať za menej ako dva týždne, medzi 12. a 24. júnom. Najväčšie letecké „cvičenie“ NATO – Air Defender 23 – sa koná v tomto časovom období a môže zahŕňať ukrajinskú „protiofenzívu“.

Diskrétny materiál o plánoch NATO

Ako bolo opísané včera večer v rádiu Memorial Day, moja žena a syn prišli do svojho domu tu v Pensylvánii minulú sobotu večer z nášho obvyklého domu v New Jersey. Priniesli so sebou poštu z mojej P. O. Boxu, ktorá sa hromadila asi 3 týždne. V tejto pošte bola diskrétna, ale veľká obálka obsahujúca niečo, čo by sa dalo opísať ako spravodajský materiál o určitých plánoch NATO.

Pozrel som sa na materiál a potom som sa ho pokúsil overiť. Neskôr sa mi podarilo osloviť niekoľko kontaktov z môjho pôsobenia v FBI. Tu je to, čo môžem potvrdiť:

NATO odštartuje svoje najväčšie letecké cvičenie v histórii „Air Defender 2023“ 12. júna. Air Defender 23 bude najvýznamnejším vojenským cvičením, aké sa kedy uskutočnilo na európskom nebi. Na podujatí sa zúčastnia vzdušné sily 25 krajín.

Chcú Američania len cvičiť?

Na bezprecedentnom podujatí sa zúčastní až 10 000 účastníkov s približne 220 lietadlami. Cvičenie sa uskutoční v európskom vzdušnom priestore pod velením nemeckého letectva (Luftwaffe). Oficiálne chce 25 zúčastnených krajín preskúmať, ako by ich vzdušné sily reagovali a spolupracovali v prípade vojenskej krízy. Nemecko bude pôsobiť ako centrum obrany európskeho vzdušného priestoru.

Air Defender 23 bude svedkom príletu 23 rôznych typov lietadiel, vrátane F-35 Americans and Dutch, prieskumného lietadla NATO Awacs a po prvýkrát aj dopravného lietadla japonských vzdušných síl. Z 220 zúčastnených lietadiel priletí 100 z 35 štátov USA. Tieto americké lietadlá predstavujú najväčšie nasadenie od operácie Púštna búrka v Iraku v roku 1991.

Je jasné, že NATO nepresunie toľko lietadiel na polceste okolo sveta – a blízko prebiehajúcej konfliktnej zóny na Ukrajine – len preto, aby si „zacvičilo“.

Bod, odkiaľ niet návratu

Cvičenie NATO „BaltOps-2022“ bolo použité ako krytie umiestnenia výbušnín na plynovody Nord Stream 2. Odhalil to investigatívny novinár Seymour Hersh, ktorý dokázal, že Bidenov režim nasadil špecializovaných potápačov mimo vyšetrovacích právomocí Kongresu, aby umiestnili výbušniny, ktoré by mohli byť aktivované špeciálnymi tónmi emitovanými pomocou sonarovej bóje. Asi tri mesiace po cvičení BaltOps-22 bolo podľa Hersha vyslané lietadlo nórskych vzdušných síl, aby zhodilo špeciálnu sonarovú bóju vyžarujúcu tón, ktorá odpálila podvodné výbušniny a zničila veľkú časť plynovodu Nord Stream 2.

Takže stratégia NATO využívať „cvičenia“ na pokrytie skutočnej vojenskej operácie nie je ničím novým. Prejdime k dnešnému dňu. NATO plánuje svoje najväčšie letecké cvičenie v histórii. Robí tak v blízkosti bojovej zóny ukrajinsko-ruského konfliktu. Pozoruhodná náhoda…

NATO podporuje Ukrajinu a dodáva jej obrovské množstvo peňazí, zbraní a munície. Nič z toho nedokázalo zvrátiť vývoj v prospech Ukrajiny; Pomaly, ale isto Rusko vyhráva. Krajiny NATO v podstate dali Ukrajine viac, ako môžu, a napriek tomu Ukrajina stále prehráva. NATO sa teda blíži k bodu zlomu: buď prizná, že nemôže pomôcť Ukrajine poraziť Rusko, alebo…

Budú nosiť jadrové bomby?

Tajný materiál FBI, ktorý mám k dispozícii, jasne hovorí: Jediná šanca, ako zvrátiť príliv, aby si NATO zachovalo tvár po tom, čo všetka jeho pomoc Ukrajine zlyhala, je vstúpiť do konfliktu priamo.

Je tu však problém: Rusko nezaútočilo na NATO. Ukrajina nie je členom NATO. Takže, aby NATO mohlo vstúpiť do konfliktu otvorene, musí existovať nejaká akcia alebo udalosť, ktorá by „ospravedlnila“ vstup NATO do boja.

Už mesiace počúvame o nadchádzajúcej „ukrajinskej protiofenzíve“. USA prostredníctvom NATO pracujú na poskytnutí stíhačiek štvrtej generácie F-16 Ukrajine. Horšie je, že USA nielen tlačia na svojich spojencov v NATO, aby darovali F-16, ale aj aby mali lietadlá so špeciálnymi úpravami, ktoré im umožnia niesť americké B-61 (jadrové bomby) – a ukrajinskí piloti budú vycvičení na ich používanie. Táto požiadavka sa však stretla so silným odporom mnohých spojencov NATO.

Dokumenty, ktoré mám k dispozícii, však ukazujú, že NATO plánuje vytvoriť incident, ktorý by ospravedlnil jeho priamy vstup do vojny – pomocou práve oznámenej „ukrajinskej protiofenzívy“. Existuje niekoľko scenárov:

Ako to bude fungovať?

Scenár A

1) Ukrajina udeľuje NATO povolenie na vstup do svojho vzdušného priestoru s cieľom vytvoriť celoštátnu bezletovú zónu. NATO súhlasí a pripája sa.

2) Rusko mnohokrát varovalo, že zasiahne a zničí takéto zahraničné lietadlá. Ak to Rusko urobí, NATO vyhlási, že „Rusko naň zaútočilo“. Je to ako Donkey Kong (populárna počítačová hra s hnedou gorilou ako hlavnou postavou, pos. PP).

Scenár B

A) „ukrajinské F-16“ vstúpia do boja a zaútočia na ruské územie. Pravdepodobnou útočnou zónou je Belgorod. Ale keďže neexistujú kvalifikovaní ukrajinskí piloti, lietadlá budú pilotovať britskí a americkí piloti.

B) Rusko zostreľuje lietadlá buď na Ukrajine, alebo vo vnútri Ruska.

C) Ak sú piloti zajatí živí alebo zabití v boji, ich telá preukážu, že boli Briti a Američania.

D) Rusko vyhlasuje, že bolo napadnuté krajinami USA a NATO a vyhlasuje im vojnu. Opäť je to ako Donkey Kong.

SCENÁR C

Zahŕňa scenár „A“ aj scenár „B“ vyššie.

E) NATO dostane povolenie na vstup do ukrajinského vzdušného priestoru s cieľom vytvoriť bezletovú zónu a NATO vstúpi.

F) Ukrajinské F-16 vstupujú do Ruska a útočia.

G) Lietadlá NATO varujú prichádzajúcich ruských obrancov, že nemôžu útočiť na ukrajinské lietadlá, inak ich zasiahne približne 200 lietadiel NATO.

H) Rusko ich začne systematicky likvidovať. Donkey Kong znova.

Faktom je, že lietadlová loď Gerald R. Ford dorazila minulý týždeň do prístavu Oslo v Nórsku, kde strávila štyri dni. Pripomínam, že USS Gerald Ford je najväčšou vojnovou loďou na svete s viac ako 90 bojovými lietadlami. Má tankery počas letu. Jeho letky stíhačiek môžu vzlietnuť, doplniť palivo počas letu, vstúpiť do severozápadného Ruska na útok a vrátiť sa na lietadlovú loď.

Americké lietadlové lode plávajú

Rusko by tak čelilo intenzívnym leteckým bitkám na Ukrajine, intenzívnym náletom na Belgorod a ďalším leteckým útokom na severozápade Ruska zo stíhačiek na USS Gerald Ford. Okrem toho ďalšie americké lietadlové lode v Tichom oceáne odlietajú z Japonska a môžu podniknúť ďalšie útoky vo východnom Rusku z Tichého oceánu.

Správa, ktorú som dostal, tvrdí, že táto masívna séria útokov by premohla ruské konvenčné sily, ale tvrdia, a NATO je údajne presvedčené, že by to prinútilo Rusko rokovať o mieri. Tento záver je, samozrejme, úplne nesprávny. Takýto útok by prinútil Rusko použiť jadrové zbrane.

A ak sa Rusko bude musieť uchýliť k jadrovým zbraniam, nebudú to malé, taktické jadrové zbrane na bojisku. Je oveľa pravdepodobnejšie, že začnú veľké, strategické údery proti západným rozhodovacím centrám, čo je presne to, čo Rusko varovalo, že urobí, ak bude Západ pokračovať v zasahovaní do ukrajinských operácií.

Časové okno 12. – 24. júna je časom, keď sa vypuknutie 3. svetovej vojny zdá byť takmer nevyhnutné. My na Západe by sme boli zasiahnutí jadrovými zbraňami veľmi skoro po začiatku konfliktu.

Rusko použije jadrové zbrane na svoju obranu

Jedinou premennou, ktorú nemôžem vziať do úvahy, je, či je Rusko schopné zmariť potenciálnu ukrajinskú protiofenzívu raketovými útokmi, ktoré zničia sklady zbraní potrebné pre takúto protiofenzívu.

Ak je Rusko schopné zničiť veľkú časť západných zbraní ponechaných Ukrajine, potom by realizácia vyššie uvedených scenárov bola pre NATO prakticky nemožná. Pokiaľ celý konflikt nebol len zámienkou na americko-západnú vojnu proti Rusku – a na samotnej Ukrajine nikdy nezáležalo.

Ak je to tak, potom sa zdá, že dátum začiatku 3. svetovej vojny je medzi 12. a 23. júnom. Čo sa pravdepodobne tiež zhoduje nielen „náhodou“ s dátumom, keď Hitler zaútočil na Sovietsky zväz.

Neviem, či to bude v takom prípade užitočné, ale predsa: Nebude to na mieste, ak vy a vaša rodina budete mať núdzové jedlo, vodu, lieky, elektrický generátor, palivo pre váš generátor a vaše autá, prenosné komunikačné zariadenia, ako je rádio CB, alebo krátkovlnné rádio, ktoré môže zachytiť správy z celého sveta – ak začnú lietať jadrové zbrane. Zostávajú nám asi dva týždne na plánovanie, zásobovanie – a predovšetkým na modlitbu.

Preto hlavné odporúčanie znie: Daj svoj vzťah s Bohom do poriadku.

UVEREJNIL POUŽÍVATEĽ Hal Turner

ZDROJ



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *