15. mája 2024

Dírer včera na TA3- V Rusku nemajú splachovacie záchody ani tečúcu vodu. Netuším, čo majú latríny spoločné so slovenskou politikou okrem zápachu

0

Dírer a jeho ďalšie dno mediálneho idiotstva! Svojimi úvodníkmi v relácii V politike na TA3, zakaždým prerazí nové mediálno-idiotské dno.

Moderátor Dírer včera na TA3 v politickej diskusii niekoľkokrát zopakoval pre divákov nevyhnutnú informáciu – 🇷🇺 v Rusku nemajú splachovacie záchody ani tečúcu vodu. Následne informoval o tom, ako Rusi nerobia nič iné len kradnú práčky, mikrovlnky a záchodové misy civilizovaným Ukrajincom. 🇺🇦

Naozaj netuším, čo majú toalety a latríny spoločné so slovenskou politikou okrem zápachu a prečo sa to spomína v diskusii o nepostavených diaľniciach a nemocniciach u nás. U pána Dírera si asi musíme zvyknúť na to, že pri každej príležitosti otvára tie isté témy – dúhové a protiruské – a to aj vtedy, keď je to úplne mimo témy. Takže tú toaletu začínajú pripomínať skôr jeho (a)politické príhovory. 🪠 Angažovanosť pána Dírera už vzbudzuje dojem nejakého vrodeného komplexu či dokonca fetišu. Alebo, žeby za tým bola osobná skúsenosť a nejaký Rus mu pri vykonávaní potreby ukradol záchodovú misu?

Marek Kurta


Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.




Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *