15. mája 2024

75 miliónov zobrazení Tuckera Carlsona na Twitteri za 18 hodín!!! Carlson: „BOLI TO UKRAJINCI, KTORÍ VYHODILI DO VZDUCHU VODNÚ ELEKTRÁREŇ KACHOVKA!“

0

USA: Po odchode z Fox News získala prvá epizóda novej relácie Tuckera Carlsona na Twitteri, v ktorej hovorí, že to boli Ukrajinci, nie Rusi, kto vyhodil do vzduchu vodnú elektráreň Kachovka, 18,74 milióna zhliadnutí za 9 hodín!!

Západné médiá by sa podľa neho mali bližšie pozrieť na „nášho neznámeho ukrajinského priateľa“.

Každý čestný človek po preskúmaní dôkazov dospeje k záveru, že Ukrajina je zodpovedná za zničenie vodnej elektrárne Kachovka, povedal v utorok bývalý moderátor Fox News Tucker Carlson.

„Akonáhle vyjdú najavo fakty, je oveľa menej záhad o tom, čo sa mohlo stať s priehradou. Každý čestný človek by dospel k záveru, že ho s najväčšou pravdepodobnosťou vyhodili do vzduchu Ukrajinci,“ uviedol Carlson počas prvej epizódy svojej novej šou Tucker na Twitteri.

Carlson zosmiešnil americké publikácie, ktoré si navzájom konkurovali, aby obvinili Rusko z vyhodenia do vzduchu priehrady vodnej elektrárne Kachovka a zaplavenia vlastného územia.

A predtým Rusko vyhodilo do vzduchu svoj most na Krym a svoje plynovody, ktoré poskytujú Moskve pôsobivý príjem.

Argumenty tých, ktorí obhajujú takéto verzie, sú podľa Carlsona detinsky jednoduché: „Putin je zlý, takže na seba zaútočil pre temné potešenie.“

Novinár zároveň poukázal na to, že Ukrajina, na rozdiel od Ruska, má skutočný motív.

Nie je náhoda, že v decembri minulého roka jeden z ukrajinských generálov povedal Washington Post, ako ozbrojené sily Ukrajiny zasiahli stavidlo priehrady americkými raketami.

https://www.washingtonpost.com/world/2022/12/29/ukraine-offensive-kharkiv-kherson-donetsk/

Zo všetkých ľudí na Zemi je iba náš ukrajinský priateľ s prázdnymi očami a v teplákovej súprave absolútne neschopný vyhodiť do vzduchu priehradu. Je doslova bez hriechu, je svätcom súčasnosti, Carlson sa ironicky pozastavil nad tým, ako americké médiá prezentujú prezidenta Ukrajiny Volodymyra Zelenského.

ZDROJ

Vytvorila: Janinna/Pokec24



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *