14. mája 2024

PUTIN: „UKRAJINA UŽ VIAC NEBUDE A ANI PRIAMA INTERVENCIA NATO NEZMENÍ VÝSLEDOK“

0

RUSKO: Ruský prezident Vladimír Putin nedávno v televíznom rozhovore predniesol pomerne jasné vyjadrenie: „Nebude žiadne vyrokované urovnanie ukrajinského konfliktu, Ukrajina už nebude a ani priama intervencia NATO nemôže zmeniť výsledok.

Televíznemu redaktorovi vysvetľoval, prečo Rusko vstúpilo na Ukrajinu, poukázal na Luhansk a Doneck, ktoré boli rozbité kyjevskou delostreleckou a mínometnou paľbou, pretože tieto dve oblasti sa chceli odtrhnúť od Ukrajiny podobne ako Krym.

Šokujúce vyhlásenia prezidenta Putina

Redaktorovi povedal: „Silou zbraní sme boli prinútení pokúsiť sa ukončiť vojnu, ktorú Západ začal už v roku 2014.“

Prezident Putin potom pokračoval s vyjadreniami, ktoré sú úplne ohromujúce. Uviedol nasledovné:

A Rusko ukončí túto vojnu silou zbraní a oslobodí celé územie bývalej Ukrajiny od Spojených štátov a ukrajinských nacistov.

Iné možnosti nie sú.

Ukrajinská armáda slúžiaca USA a NATO bude porazená, bez ohľadu na to, aké nové typy zbraní dostane od Západu.

Čím bude viac zbraní, tým menej zostane Ukrajincov a toho, čo bývala Ukrajina.

Priamy zásah európskych armád NATO výsledok nezmení. V takom prípade vojnový požiar zachváti celú Európu.

Zdá sa, že aj USA sú na to pripravené.

Putinove vyhlásenie „A Rusko ukončí túto vojnu silou zbraní… oslobodením celého územia bývalej Ukrajiny… nie sú iné možnosti…“ jasne naznačuje, že nebudú žiadne rokovania.

Tento konflikt sa skončí úplnou vojenskou porážkou Ukrajiny. Ale v rámci tohto vyhlásenia Putin spomenul aj „oslobodenie celého územia BÝVALEJ Ukrajiny…“.

Fúha! „Bývalá Ukrajina“. Takéto slová môžu znamenať len jedno: Ukrajina už nebude! Aký iný význam môžu znamenať slová „bývalá Ukrajina“?

Ak by boli nejaké pochyby, čo poznámkou o „žiadnej Ukrajine“ myslel, tak Putin to vo svojej ďalšej vete bližšie konkretizoval: „Čím bude viac zbraní, tým menej zostane Ukrajincov a toho, čo BÝVALO UKRAJINOU.“

Potom priamo do tváre NATO vyriekol slová: „Ukrajinská armáda slúžiaca USA a NATO bude porazená, bez ohľadu na to, aké nové typy zbraní dostane od Západu.“

Prezident Putin jasne signalizuje Západu, že bez ohľadu na to, aké zbrane pošle Ukrajine, Rusko aj tak vyhrá. Bodka.

Čo vám to teda hovorí o zbraniach, ktoré je Rusko ochotné použiť? Väčšina racionálnych ľudí pochopí, že to znamená akékoľvek zbrane, ktoré bude potrebné použiť, teda aj jadrové.

Nasledujúce slová prezidenta Putina však boli nanajvýš ohromujúce. Pokračoval v rozhovore s televíznym redaktorom: „Priama intervencia európskych armád NATO nezmení výsledok.“

Čo vám to hovorí? Väčšine mysliacich ľudí to hovorí, že Rusko už vie, že NATO priamo zasiahne do konfliktu na Ukrajine a že Rusko je už na takúto možnosť pripravené. Ľudkovia, to znamená, že ideme do skutočnej 3. svetovej vojny!

Prezident Putin to dal jasne najavo, keď okamžite dodal: „Ale v tomto prípade požiar vojny zachváti celú Európu“.

A je to tu. Jasné ako slnko. „Vojnový oheň zachváti celú Európu.“ Svetová vojna.

Teraz si pravdepodobne kladiete otázku: „Prečo o tom nepočujem z masmédií?“

Odpoveď je jednoduchá: Masmédiá nechcú, aby ste to vedeli. Chcú vás blaženého a nevedomého. Takže, keď sa toto všetko stane, budete vystrašení a budete (u nich) hľadať odpovede.

A čo vám povedia? Čokoľvek bude propaganda ľudí, ktorí to začali, chcieť.

Záver

Vlády v Európe a USA doslova začínajú 3. svetovú vojnu, ktorá sa pravdepodobne stane jadrovou. Vaši politici však chcú, aby ste zostali tuční, hlúpi a šťastní.

Vyhoviete im, alebo vystupňujete svoju aktivitu a nastolíte peklo, aby ste sa možno pokúsili vyhnúť tomu, čo prichádza?

Čokoľvek si vyberiete, majte na pamäti toto: Pred pár dňami ukrajinský zákonodarcovia schválili detské vojenské výcvikové tábory. Medzi inštruktormi sú už skúsení 16-roční, ktorí trénujú 12-ročných brancov do boja.

Ukrajina teraz verbuje aj 12-ročných chlapcov, aby za nich bojovali! Aké monštrá sú títo ukrajinskí vládnuci politici?

AUTOR:  Hal Turner

ZDROJ



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *