15. mája 2024

Anna Belousovová-To je pravda o Ukrajine. Ďalší hoax, ktorý sa stal skutočnosťou!

0

Anna Belousovová zúri. Vianočnú pieseň sprznili textom o tesných slipoch a spermiách homosexuála!

Toto nie je ruská propaganda. To je pravda o Ukrajine. Ďalší hoax, ktorý sa stal skutočnosťou! Keď sa začali šíriť internetom informácie o nelegálnom obchode s orgánmi na Ukrajine, o obchode s deťmi, ktoré končia v rukách bohatých uchylov na západe, poskokovia západnej „demokracie“ to označovali za hoax. A hľa! Je to pravda! A nezvaľujte to na vojnu. Na Ukrajine žiadna demokracia nebola pred vojnou a nie je ani teraz! Je to štát, ktorý už de facto neexistuje, štát, ktorý sa stal eldoradom pre rýchle bohatnutie zločincov na tých najamorálnejších „biznisoch“. Pokrytecká EÚ by sa mala začať vážne zaoberať ukrajinským obchodom s deťm

Na slovenských hraniciach zadržali muža s dieťatom na predaj (startitup.sk)

Myslím si, že skutočnosť je ďaleko strašnejšia…. Veľmi rýchlo sa zamietli pod koberec aj fakty o obchodoch s ľudskými orgánmi v Kosove, o ktorých písala vo svojej knihe „Lov: Ja a vojnoví zločinci“ aj Carla del Ponte hlavná žalobkyňa haagskeho tribunálu pre zločiny v bývalej Juhoslávii. Pritom del Ponte poskytla len dôkazy, ktoré sa jej osobne podarilo zosumarizovať. Teda aj o chytených srbských vojakoch a civilistoch, ktorých KLA ešte zaživa používala ako „darcov“ orgánov. Tie putovali cez severné Albánsko do západnej Európy, ktorá mastne zaplatila za ich transplantáciu. Telá končili v masových hroboch. 🙁 Tento „biznis“ sa nikdy poriadne nevyšetril! Prečo asi? Kto je zamočený v týchto kšeftoch? Ako vysoko siahajú nitky týchto špinavých, neľudských obchodov ? Pýtajte sa kým nie je neskoro. Kým nezačnú porcovať aj nás.

Anna Belousovová



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *