14. mája 2024

PROFIL BORISA KOLLÁRA BEZÚHONNÉHO. Boris Kollár bude v utorok 4. júla na mimoriadnej schôdzi čeliť svojmu odvolávaniu.

0

PROFIL BORISA KOLLÁRA BEZÚHONNÉHO

Boris Kollár bude v utorok 4. júla na mimoriadnej schôdzi čeliť svojmu odvolávaniu. Deje sa tak preto, lebo Borisova predstava o rodine, ktorú si zakomponoval do názvu je akosi zvláštna. Rodina sa podľa neho skladá z niekoľkých partneriek, oficiálnych aj neoficiálnych. Niektorým urobí dieťa, niekomu dve, iné, ako ony sami tvrdia, posiela vraj na potrat, sem tam nejakú zmláti, ale tvrdí, že oprávnene.

A práve kauza „facky“ v ktorej zmlátil svoju expartnerku, ktorú síce nazval pošahanou, ale potom neváhal s ňou mať ďalšie dieťa, sa mu má stať osudnou. Pravdovravný Boris sa tiež nevedel rozhodnúť, čo bolo motívom jeho konania: raz sa dieťa odbilo od taburetky, inokedy sa zaborilo do steny, no proste hrôza si len predstavovať.

No a kvôli tej bitke vznikol ten mediálny poprask, kedy sa už týždeň nehovorí o ničom inom, len o jeho bulvárnej hádke spred dvanástich rokov. Nikto jeho konanie neschvaľuje, ale ja sa pýtam, kde boli výzvy na jeho odvolanie doteraz? Boris Kollár je hlavne človek, ktorý sa nikdy predsedom parlamentu nemal stať a na jeho odstúpenie bolo predsa už niekoľko dôvodov:

1️⃣ Predsedu parlamentu s tak veľmi pochybnou minulosťou, kde je väčšina jeho priateľov zo začiatku jeho „podnikania“ mŕtva alebo v base, to nenájdete v žiadnej európskej krajine.

2️⃣ Kauza plagiátor: Boris sa aj priznal, že je plagiátorom, vysokoškolský titul získal podvodom, na čo reagoval: no tak ma neoslovujte titulom! A bolo vybavené.

3️⃣ Havária počas núdzového stavu, kde sa za štátne premával na limuzíne, lebo bral „kamarátku“ do lekárne. Všetko ok, veď on len pomáhal. A potom obsadil celé krídlo nemocnice a tam mal len dámske návštevy…

4️⃣ Keď unikla jeho konverzácia s 15-ročným zraniteľným dievčaťom, ktorej písal: „Vyš*kám ťa“, zas bolo všetko v poriadku.

5️⃣ Keď písal transke, ako ho za jazdy bude ukájať v aute, opäť sa každý tváril, že to je na politika jeho rangu akceptovateľné, morálny kredit nepoškvrnený.

A po tomto všetkom Boris Kollár obklopil Slovensko billboardami: my sme tí normálni. Nuž vyššie vidíme, čo všetko on považuje za normálne. Kamaráti z mafiánskeho prostredia, podvody, zvrhlosť až chorobná neukojenosť, porušovanie zákonov a klamanie voličov, že všetko, čo sľúbil, splnil. To sa fakt niekto čuduje, že tento človek považuje za normálne aj mlátiť ženy?

Mňa skôr zaujíma, prečo médiá nepožadovali jeho „hlavu“ už dávno? A prečo za tie roky nikto nikdy neriešil, ako sa pán Kollár dostal k tak obrovským miliónovým majetkom? To fakt niekto verí, že to dosiahol predávaním počítačov, ako on tvrdí? Takže v kruhoch, v ktorých sa pohyboval, bola samá kriminálna činnosť, len on sám svätý to človek bol poctivý?

Nech už dopadne jeho odvolávanie akokoľvek, posledné politické vysvedčenie rozdáme len my sami. Len my rozhodneme vo voľbách, či nás bude z najvyšších funkcií zase zastupovať človek s tak morálne pochybným kreditom. Úprimne, neviem si predstaviť, že by niekto ešte tento zvláštny úkaz ako Sme rodina chcel niekto ešte voliť. Väčší príklad pokrytectva a ukážky toho, ako jedno kážem a iné žijem, snáď u nás ani neexistuje. A netreba tiež zabúdať, že bol to práve Boris Kollár, ktorý Matoviča, Hegera a spol. vo všetkom vždy podporil a podržal. Je z rovnakého cesta. Ak nie ešte z horšieho…

Marek Kurta



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *