15. mája 2024

Pred domom prezidentky zasahovala polícia! Nespokojní Slováci jej zaklopali na dvere: Ty vrahyňa! Musíš padnúť aby Slovensko ožilo…

0

Nespokojnosť Slovákov narastá a pred domom prezidentky bolo poriadne horúco. Proti nej sa postavila skupina ľudí, ktorá sa rozhodla zaklopať prezidentke na dvere. Na mieste bola aj Polícia SR.

Zatiaľ čo prezidentke Zuzane Čaputovej pred 2 rokmi verilo 70 % ľudí tak dnes je to už len 30 %. Silná nedôvera sa prejavuje aj na uliciach, kde názor na prezidentku je taky aký je.

Prezidentka Čaputová prednedávnom oznámila, že za prezidentku kandidovať nebude. Nemá jednoducho viac síl. Možno aj pre tento second, ktorý sa jednoducho zabudnúť nedá. Ľudia ju prekvapili pred jej domom a nedarovali jej to. Mediálna bublina okolo Čaputovej končí a zdá sa, že médiá a liberáli si už onedlho nájdu novú „prezidentskú hviezdu“. Bude to Ivan Korčok?

Zdroj



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *