23. mája 2024

Hamran – neobmedzený vládca galaxie? Niečo z uzatvorenej policajnej stránky

0
Hamranova policajná mafia si rozdelila na odmenách milióny!

Hamranova policajná mafia si rozdelila na odmenách milióny!

Opäť niečo z uzatvorenej policajnej stránky‼️‼️‼️

Po tlačovej konferencii bielych golierov PZ som v nemom úžase. Čítam zákon a až teraz zisťujem, že všetci policajti, prokurátori, sudy, ministri vnútra a neviem aké úrady a ich predstavitelia si zle vysvetľujú zákon! Zákona O PZ nie je pre niektorých policajtov záväzný, lebo majú iný názor ako je taxatívne uvedene v zákone a ich vnímanie je nad zákon. Splaškov klamstiev z úst súdruha politického agitátora z Komárna žasnem. Dokonca zloženie tlačovej besedy je úplne úžasné. Hlavný lodný maršal PZ sedí vedľa „nadriadeného“ riaditeľa Ministerského útvaru a určuje smer tlačovky. Akože neobmedzený vládca galaxie?

Klamstva a priznania:

chlap so 100% morálnym kompasom, neobmedzený vládca galaxie sa verejne prizná, že odmietol a nesplnil pokyn nadriadeného. Som zvedavý, čo poverený minister vnútra s týmto priznaním spraví, respektíve ako disciplinárne vyrieši toto verejne priznanie sa.

Morálny kompas: Lodný maršal si nemôže sadnúť s neobvineným človekom v ktorého podriadenosti sú údajne ľudia, čo možno budú v budúcnosti obvinený. Ale pre morálny kompas nie je problém dať do funkcie obvineného policajta a na útvar, ktorý ho obvinil. To je divný kompas.

Žiaden sud na Slovensku nerozhodoval o veci obvinenia príslušníkov PZ zvaných čurilovci. Sud rozhodoval o VAZBE nie o obžalobe. Admirál klame, ak tvrdí, že nejaké sudy rozhodovali vo VECI ich viny respektíve neviny.

Trojpísmenkový riaditeľ ma tiež problém so zákonom. par. 4a zákona O PZ ods. 4
„Vnútornú organizáciu Úradu inšpekčnej služby určuje minister na návrh riaditeľa Úradu inšpekčnej služby.“ Ale aj tento bielokošelnik je viac ako zákon a úplne bez hanby. Tak úrad ktorému šéfuje obviní jeho brata z nezákonnosti. Aby to nebolo malo, sj napriek výhradám nadriadeného si urobí po svojom a dosadí si tam svojim úradom obvineného ďalšieho žandára.

Ja normálne zažnem. To že zbor je úplne v žráčkach to vidia ľudia, čo tomu rozumejú, ale aby biele goliere rozhodovali o svojom nadriadenom, mali voľný prístup s klamstvami prezidentovi SR, predsedovi Vlády SR a určovali nominácie nadriadených, tak to už je silná káva.
Držím palce všetkým žandárom, čo toto v službe dávajú.

JNS

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *