20. mája 2024

Tři tajemné důvody, proč jsou tanky Leopard staženy z přední linie

0
Tri záhadné dôvody, prečo sú tanky Leopard stiahnuté z frontovej línie

Tri záhadné dôvody, prečo sú tanky Leopard stiahnuté z frontovej línie

RUSKO/UKRAJINA: Zákeřní Rusové nehrají podle západních pravidel … zase

Text je v angličtině, ale každý už ví, co s tím (Zapnout titulky a přepnout do požadovaného jazyka).

Kurzíva jsou moje (pascendi) komentáře.

Hlasový hlasatel ve videu chytrým, přesvědčivým tónem vypočítává následující důvody, proč museli být Leopardi odstraněni z linie bojů (uvádím podstatu textu):

1. Nepřítel z nějakého důvodu zřídil minová pole a také začal na nebohé leopardy střílet z děl, z vrtulníků a pozemních protitankových zbraní. Jaká věrolomnost! Kdo mohl něco takového na bojišti čekat? Na to tanky přece nejsou! Jsou na cvičení a parády!

2. Tyto tanky jsou navrženy tak, aby byly technicky dokonalé, a proto jsou velmi složité na konstrukci, údržbu a opravy. Jejich výměna vyžaduje drahé díly a složité opravy Je těžké je dokonce udržovat, natož opravovat škody, které utrpěli v bitvě. Mnoho operací je nemožné na bojišti nebo v blízkém týlu. A nikdo, ani v ukrajinské armádě, ani mezi těmi, kdo organizují akce Ozbrojených sil Ukrajiny na Západě, na to předem nemyslel. Věřím, že byli naverbováni v rámci kvót pro LGBT a barevné lidi.

3. Najednou se ukázalo, že Rusové vyplácejí svým vojákům odměnu za každého zničeného Leoparda (není-li to neobvyklé?). Ruští vojáci proto mají (jak řekl komentátor) „zvrácenou motivaci“ lovit ubohá zvířátka.

A tady ani není třeba komentářů.

Úroveň logiky a zdravého rozumu mezi západními komentátory (naštěstí ne všemi) je prostě mimo jakékoliv měřítko.

Glosa: Pokud mohu posoudit, i komentáře pod videem nasvědčují, že vše je míněno naprosto vážně. I když to působí jemně řečeno „humorně“. Pak skutečně netřeba komentářů. Jen tak mimochodem, kdo kdy tvrdil, že Němci jsou vůbec důkladní, pečliví, metodičtí a schopní?  Kdyby jimi byli, chovali by se naprosto jinak.

ZDROJ

Zpracoval: Peter008/Pokec24

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *