30. júna 2024

Ľuboš Blaha-KTO SÚ OLIGARCHOVIA V POZADÍ PROGRESÍVNEHO SLOVENSKA

Ľuboš Blaha: MERIČANIA NARAZILI NA HRDÉ SLOVENSKO - ĎAKUJEM ZA TO!

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Dnes večer mám v TA3 debatu s Michalom Trubanom, bývalým predsedom Progresívneho Slovenska, ktorý sa preslávil propagáciou drog na školách.

  1. Na relácie sa vždy pripravujem a tak som si bližšie pozrel financovanie Progresívneho Slovenska. Už nemám najmenších pochýb – ide o prachsprostý projekt oligarchov.
  2. Truban a Štefunko sú milionári, ktorí sa chcú zmocniť štátu, aby ho vyciciavali. Šimečka je len truhlík, ktorý im slúži.
  1. Popri Trubanovi a Štefunkovi do PS nalial peniaze hneď pri jeho vzniku aj Anton Zajac z Esetu. Milionári z Esetu potom financovali aj kampane Čaputovej a Valla.
  2. Dnes im to prezidentka opláca, keď jej vláda priklepla synáčikovi Trnku z Esetu takmer pol milióna za špicľovanie ľudí na sociálnych sieťach. Presne takto fungujú oligarchické schémy.
  3. Ďalšími milionármi v pozadí PS, ktorí do nich lejú peniaze, sú majiteľ NAY Zálešák, ktorý v minulosti financoval aj gaunera Kisku. Leje do PS kopu prachov, ale ako vtipkuje – nič za to po voľbách nebude chcieť
  4. Ďalší oligarchovia, resp. extrémne bohatí ľudia, čo si platia politické strany, sú v prípade PS istý Peter Komorník, priateľ Trubana; a Michal Meško, majiteľ kníhkupectva Martinus, ktoré čírou náhodou cenzuruje moje knihy.
  5. Viacerí spomínaní oligarchovia sa vlastnícky podieľajú aj na Denníku N, ktorý funguje ako firemný obežník Progresívneho Slovenska, s.r.o. Ďalšia neuveriteľná náhodička.
  6. O propagáciu PS sa starajú aj mimovládky, do ktorých leje peniaze Nadácia Esetu (čuduj sa svete!) alebo rôzne iné zahraničné nadácie, napojené na Šimečkovcov. Pozdravujeme strýka Georga do New Yorku.
  1. Eset pomáha aj vybraným školám, napríklad smutne známemu Gymnáziu C.S. Lewisa, kde ako riaditeľ v minulosti pôsobil manžel podpredsedníčky Jaurovej (neskôr sa z neho stal zhodou okolností poradca Čaputovej).
  2. Ja len, že tamojší slniečkarsky študent Emil chcel strielať ľudí s iným názorom, spomeňte si. Toto Progresívcom ostalo – až násilná netolerancia ku každému, kto nevyznáva ten ich extrémny liberalizmus.
  3. Rozliezajú sa všade. Spája ich nielen fanatická viera v dúhovú ideológiu a služby západným mocnostiam, ale predovšetkým podnikateľské záujmy – až sem počuť mľaskot progresívnych oligarchov.
  4. PS je proste učebnicový oligarchický projekt. Štefunko a Truban si chcú cez projekty digitalizácie pakovať vačky, ďalší oligarchovia v pozadí už slintajú, k akým kšeftom sa prostredníctvom štátu dostanú.
  5. Ale všetci sa tvárme, že multimilionári v pozadí PS sú len dobrodinci, ktorí pchajú peniaze do Šimečku a spol. iba z lásky k progresivizmu. No jasné. Pri každom inom skúmajme prepojenia, ale pri PS označme oligarchov za hrdinov ľudu. Tak to robí liberálna tlač.
  6. Transexuáli, drogy, migranti, zbrane a zlodejiny. Toto je projekt Progresívneho Slovenska. Zlo. Číre zlo. A dnes v TA3 budem tomuto zlú čeliť.
  7. Hugo Chávez kedysi cítil v prítomnosti amerického prezidenta Busha síru. Dám vám vedieť, či ju dnes ucítim aj ja – zlé jazyky hovoria, že ucítim skôr gandžu

Predvolebný duel. 19.50. TA3. Krásny deň, priatelia

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *