8. septembra 2024

Peter Weiss- Matovič je ochotný spolupracovať s akoukoľvek mafiou, ak mu to pomôže udržať sa pri moci.

Advokát Peter Weis k mimovládkam, prezidentke i predvolebnej korupcii OĽANO: Každý je povinný dodržiavať zákon!

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Peter Weiss, bývalý slovenský diplomat a politik, sa vyjadril k situácii v slovenskej politike. V rozhovore pre portál Aktuality.sk kritizoval stranu OĽANO a jej predsedu Igora Matoviča. Podľa neho by OĽANO nemali byť považované za demokratickú stranu, pretože sa správajú ako autoritársky projekt. Weiss tiež poukázal na to, že Matoviča nezaujíma, kto stojí za ilegálnymi nahrávkami, ktoré ohrozujú bezpečnosť štátu. Weiss povedal, že Matovič je ochotný spolupracovať s akoukoľvek mafiou, ak mu to pomôže udržať sa pri moci. Weiss varoval, že takéto konanie je nebezpečné pre demokraciu a právny štát na Slovensku.

SLOVENSKO: Jeden z najnedôveryhodnejších slovenských politikov Igor Matovič opäť nesklamal. V snahe politicky sa zachrániť a pomstiť sa tesne pred voľbami vytiahol na predsedu SaS “kompromitujúci materiál”, ktorý údajne získal na čiernom trhu s nahrávkami. Píše to exposlanec NR SR a bývalý diplomat Peter Weiss na sociálnej sieti.

Bývalý premiér Matovič si obstaráva kompromitujúce materiály na čiernom trhu s nahrávkami – začína status Weiss. „Matovič priznal, že údajný originál evidentne nelegálne získanej korešpondencie predsedu SaS mu bránilo vykšeftovať len to, že nemal k dispozícii milión eur. Samozvaný bojovník proti mafii teda robí pofidérne obchody s informačnou mafiou,“ pokračuje.

Matovič sa vracia k začiatkom, keď si podlo nahral Procházku

„Občania všeobecne, nielen aktívni politici, by sa mali zamyslieť nad tým, akú ochranu v tomto štáte v skutočnosti má ich súkromná korešpondencia. Igor Matovič by mal verejnosti povedať, na základe akého súdneho príkazu došlo k vytiahnutiu údajnej zálohovanej korešpondencie z telefónu pána Sulíka, ktorú podľa neho vo verejnom záujme zverejnil dlho po tom, čo došlo k udalostiam popisovaným v týchto záznamoch,“ pokračuje expolitik.

„Ak je pravda, čo nám pán Matovič opäť raz narozprával, vzniká otázka, či pána predsedu OĽANO nezaujíma, aká mafia ilegálne robí a predáva nahrávky zo súkromnej korešpondencie občanov Slovenskej republiky?,“ pýta sa rečnícky Weiss.

„Pán Matovič sa vrátil k svojim politickým začiatkom, keď si tajne a podlo nahral pri dôvernom rozhovore Radoslava Procházku. A následne ho vydieral. A, mimochodom, prečo pán Matovič neukázal svoje výsledky z detektora lži po tom, čo krátko po voľbách roku 2010 vyhlásil, že sa ho pokúsili podplatiť 20 miliónmi eur?,“ píše ďalej bývalý poslanec.

Weiss: Matovič žalostne zlyhal

„Ak sa pán Matovič chce venovať stíhaniu mafiánov, môže sa prihlásiť do polície. Tá trpí nedostatkom ľudí. Alebo si môže zriadiť súkromnú detektívnu službu,“ ironicky pokračuje Peter Weiss.

Dodáva, že Matovič v politike aj so svojím OĽANO žalostne zlyhal. Rozoštvali národ a nedokázali riadiť štát. Naháňať mafiu nie je podľa Weissa úloha politikov, ale polície a prokuratúry.

„Tým, čo dnes predviedol, pán Matovič potvrdil, že naďalej nemieni rešpektovať princípy právneho štátu. A bude pokračovať v rozvracaní demokratického politického poriadku. Preto by už nikto nemal uvádzať OĽANO medzi demokratickými politickými stranami,“ uzatvára svoj status Peter Weiss.

ZDROJ:  Ereport/FB Peter Weiss/JNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.