27. júla 2024

Satira: Čaputová vyzvala nehľadať medzi poslancami dokonalosť…

Čaputová má problém s možnými členmi vlády, vraj môžu ohroziť štát. Zločinci, ktorými bola posledné roky obklopená, jej nevadili?

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Autor: dedic/Blog Pravda

Čaputová asi vie, čo za zverina sa vyskytuje na kandidátnych listinách politických strán, ktoré sú blízke jej euroatlantickému srdcu. Inokedy tak citlivo vnímajúca panička nás dnes vyzýva, aby sa nám nehnusilo voliť aj menej čačaných kandidátov. Trebárs aj besných psov, pijavice, somárov, či prasce. Podstatné je, aby to boli jedinci postihnutí ťažkou ficofóbiou, nenávisťou voči všetkému pro-národnému a ľavicovému.

Čaputová odporúča voliť aj také indivíduá ako je Matovič, Jaroslav Naď, Šeliga, Mikulec, Heger, Cigániková. Nicholsonová, Krúpa, Letanovská, Dzurinda, Macko, Plaváková, bejby Šimečka, Sulík, Remišová, Hlina…

Väčšinu tejto zveriny odporúčajú voliť aj mienkotvorné „osobnosti“ z oblasti „kultúry“ ako sú herci z rôznych aktuálnych SERiálov. Na podporu Čaputovej Práškovej strany/ PS/ sa postavili takí mentálni titani ako akýsi Altof, Stanke, Bárta, Puahofová, Belešová, Šišková, Magálová, Landl, Garajová, Palonder, Tormová, Mičkovicová a i. Touto podporou sa zapísali na listinu historickej pamäti slovenského národa. Slováci im to nikdy nezabudnú.

V našej politickej džungli sa stretávame s rôznymi druhmi zvierat, ktoré sa snažia prežiť a získať si priazeň voličov. Niektoré z nich sú agresívne a nebezpečné, iné sú pokojné a neškodné. No a potom sú tu ešte tie, ktoré sa vyznačujú svojou nízkou inteligenciou a úbohosťou. Tieto zvieratá sa nazývajú politické zveri.

Politická zverina má u nás aj svoje tlačové orgány, ktoré ju podporujú a šíria jej lži a propagandu. Jednoduchšia fauna má Nový čas, v ankete tohto média dosiahlo OLaNO nie náhodou až 15%, kaviarenské primáty majú Sme či Denník N. No a všetci dohromady si bahnia v Markíze, JOJ, RTVS, sem-tam aj ta3.

Tieto médiá sú plné neobjektívnych a zaujatých novinárov, ktorí sa tvária ako odborníci na všetko, ale v skutočnosti nemajú ani základné vzdelanie ani skúsenosti. Ich cieľom je manipulovať verejnou mienkou, očierňovať politických súperov a oslavovať svoje zveriny.

Takže, milí slováčikovia /malé „s“ je tu primerané/, už viete, koho máte voliť. Nový čas a Čaputová vám poradila. Voľte antifica, antidanka, antiuhríka, antipellegrinho. Voľte pravicovú, liberálnu zoologickú záhradu. Voľte stranu iá iá, hnutie hav hav, koalíciu kroch-kroch …



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *