20. mája 2024
Voliť Korčoka rovná sa voliť Matoviča

Sluha totality Korčok, ktorý bol pri všetkom zle posledných rokov


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Prečo ? Pretože:

  • Korčok tri roky pocitovo miništroval , pardon MINISTROVAL polobláznovi Matovičovi pri jeho povestnej hrôzovláde; držal hubu pri tých najväčších matovičovských zločinoch, pri tých najväčších hlúpostiach a proti-slovenských sabotážach.
  • Korčok podobne ako Matovič posluhoval USA, poslúchal na slovo pokyny americkej veľvyslankyne.
  • Korčok je nevzdelaný, nekultúrny človek, podobne ako Matovič. Má nulovú znalosť slovenskej histórie, slovenskej kultúry a tradícií, nepozná skutočné ekonomické a sociálne problémy slovenského ľudu.
  • Korčok je zákerný, mimoriadne agresívny človek, ktorý však svoj hnev a nenávisť vie lepšie maskovať.
  • Korčok je arogantný chrapúnsky sa správajúci prišľapnutý človiečik podobne ako Matovič. Svedčí o tom nikým a ničím nevyprovokovaný primitívny osobný útok na súpera v predvolebnej súťaži.
  • Korčok má podobne ako Matovič /mal na začiatku/ extrémne silnú podporu celoplošných médií. Najmä televízií ako Markíza, JOJ, ta3 ale škandalózne aj verejnoprávnej RTVS.
  • Korčok, podobne ako Matovič je šampión v klamstvách, lžiach, cigánstvach. intrigách, konšpiráciách a hoaxoch.

Korčok bol ministrom vyšinutého zloducha Matoviča. Bol a je miništrantom Matoviča. Matovičovci a matovičovskí voliči budú voliť Korčoka. – Chcete patriť medzi nich ?

Autor textu: dedic


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *