27. júla 2024

Video-Romana Tabak na Pochode za rodinu: Neplánovane som otehotenela.

Romana Tabak na Pochode za rodinu: Neplánovane som otehotenela.

Romana Tabak na Pochode za rodinu: Neplánovane som otehotenela.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Romana Tabak na Pochode za rodinu: Neplánovane som otehotenela.

V sobotu 23. septembra sa v Bratislave konal Pochod za rodinu, ktorý organizovala občianska iniciatíva Aliancia za rodinu. Na podujatí sa zúčastnila aj Romana Tabak, ktorá sa rozhodla zdieľať svoje osobné svedectvo. Hovorila o tom, ako sa vyrovnala s neplánovaným tehotenstvom a aké boli jej pocity.

Romana Tabak povedala, že jej prvá reakcia na neplánované tehotenstvo bola strach a zmätok. Navyše, jej manžel bol vtedy v zahraničí a ona sa cítila osamelá a bez podpory. Pripustila, že uvažovala aj o potrate, ale nakoniec sa rozhodla dať život svojmu dieťaťu.

Romana Tabak povedala, že jej syn Jakub je teraz trojročný a je to šťastné a veselé dieťa. Povedala, že ho miluje a že je hrdá na jeho pokroky. Povedala, že jej syn ju naučil viac milovať a byť trpezlivá. Povedala, že jej rodina je jej najväčším pokladom a že je vďačná za každý deň s nimi.

Romana Tabak povzbudila ostatné ženy, ktoré čelia neplánovanému tehotenstvu aby sa nevzdávali. Povedala, že každé dieťa je jedinečné a má svoje poslanie na svete. Povedala, že Pochod za rodinu je dôležitým signálom pre spoločnosť, ktorá často ignoruje hodnotu ľudského života a rodiny.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *