12. mája 2024

Judita Laššáková: Odborníci, magické myslenie a viera v lídrov – časť 6

0
Video-Judita. Laššáková-Odborníci, magické myslenie a viera v lídrov - časť 8

Judita Laššáková


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Náhody na Slovensku existujú. Ibaže by nie…

I keď viera v náhody je na Slovensku fascinujúca, bolo by nutné pozrieť sa na súvislosti bez manipulácie. Verejnosti sa už roky podsúva, že kariéra Daniela Lipšica je kvôli a iba vďaka jeho kvalitám. Ak si však iba ostatné dva roky pozrieme, zistíme, že niektoré náhody nemusia byť náhody.

Náhody na Slovensku existujú. Ibaže by nie…

To je otázka, ktorú si mnohí kladieme, keď vidíme, ako sa niektoré veci dejú v našej krajine. Ako je možné, že Daniel Lipšic sa stále drží na vrchole politiky, aj keď má za sebou toľko kontroverzií? Ako je možné, že sa mu podarilo uniknúť zodpovednosti za smrteľnú nehodu, ktorú spôsobil? Ako je možné, že sa mu podarilo získať podporu prezidentky a premiéra, keď je známy svojou aroganciou a nekompetentnosťou?

Nie sú to náhody. Sú to dôsledky dlhodobej stratégie, ktorou sa Lipšic snaží ovplyvňovať verejnú mienku a získavať moc. Lipšic je majster manipulácie, ktorý využíva svoje médiá, svoje kontakty a svoje peniaze, aby si vytvoril imidž bojovníka proti korupcii a zločinu. Ale v skutočnosti je to on, kto je korumpovaný a zločinný. Je to on, kto ohrozuje demokraciu a právny štát na Slovensku.

Nenechajme sa oklamať jeho lžami a trikmi. Nenechajme sa zneužiť jeho ambíciami a egoizmom. Nenechajme sa ovládnuť jeho strachom a nenávisťou. Pozrime sa na fakty a pravdu. Pozrime sa na súvislosti bez manipulácie. Pozrime sa na to, čo Lipšic skutočne robí a čo skutočne chce.

Náhody na Slovensku neexistujú. Ibaže by áno…

JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *