12. mája 2024

Ľuboš Blaha: KEBY HLÚPOSŤ KVITLA, PS JE AKO AMAZONSKÁ DŽUNGĽA

0

Ľuboš Blaha: MERIČANIA NARAZILI NA HRDÉ SLOVENSKO - ĎAKUJEM ZA TO!


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Ranné správy

  1. Štvorka na kandidátke PS Tamara Stohlová dostala otázku, kedy vznikla prvá Československá republika a kto stál na jej čele.
  2. Babu komplet vyplo. Ona netuší. Niečo, čo vedia aj dvanásťročné deti. Ale ešte si zo svojej hlúposti urobila aj zásluhu – vraj ona je proti memorovaniu
  3. Toto je Progresívne Slovensko. Nevzdelaní, plytkí, bezduchí, no zato plní sebavedomia a arogancie. A vieme, vážená, aspoň to, kedy skončila druhá svetová vojna? Preboha!
  4. Stavím sa, že tuná budúca ministerka školstva z PS (Boh nás ochraňuj!) slovo „Masaryk“ ešte do včera považovala za značku českého piva – toto sú oni. Nech žije PS, Progresívna Sprostota!
  5. Kauza amerického veľvyslanca na Slovensku sa stala medzinárodnou. O tom, že mi nechal vypnúť Facebook a nalial do kampane 5 miliónov dolárov už informovali médiá v Taliansku, Dánsku či Maďarsku.
  6. Narazil som v zahraničí na množstvo odsudzujúcich komentárov – pod zámienkou boja proti hybridným hrozbám si tu Američania svojvoľne financujú majdany. Už toho majú všade po krk.
  7. Vďaka holandským investigatívcom už vieme, kto kontroluje pravdivosť výrokov na slovenskom Facebooku. A kto vás vymazáva za váš názor. Písali o tom.
  8. Nie, nie je to žiaden slávny profesor ani chýrny mudrc. Je to 30-ročný čávo. Volá sa Robert Barca a vo svojom veku zjedol všetku múdrosť sveta. Gratulujeme.
  9. Konečne vieme odpoveď na večnú otázku, ktorú filozofi hľadajú po tisícročia – kde je pravda.
  10. Lámu si s tým hlavu velikáni od Platóna až po Rortyho. A bum, vyriešené. Pravdu vlastní 30-ročný fact-checker z Facebooku, bravó!
  11. Liberálny novinár Arpád Soltesz vyzradil neuveriteľné veci o svojich kolegoch z liberálnych médií. Vraj má od nich informácie o tom, že Čurillovci používajú na Naka zločinecké spôsoby.
  12. A vraj je z toho sám znechutený. Že to tam funguje ako v časoch mafie 90. rokov. Ale že o tom nikto nič nepíše, aj keď o tom vedia, lebo chcú zničiť Smer a to je priorita.
  13. Toto priznal Soltesz, ktorý nás chorobne nenávidí. Ale priznáva, že novinári kryjú zločiny Čurillovcov – krásna vizitka slovenskej žurnalistiky. Nie je vám z nich zle?
  14. Ex-premiér Andrej Babiš ako ďalší významný český politik po prezidentovi Klausovi a Zemanovi varoval Slovákov pred PS – prinesú migrantov, drogy, homosexuálne nezmysly a rozvrat.
  15. V Česku to zažili a je to vraj katastrofa. Ja len, že české liberálne médiá do nás hystericky kopú už niekoľko týždňov a v skutočnosti to vyzerá tak, že každý Čech, čo má rozum, drží palce Smeru. Ďakujeme, bratia

Kľúčová otázka týchto volieb – podarí sa ich Američanom zmanipulovať alebo nie?

Celý svet sa pozerá… Ide o veľa, ukážme im prosím, čo sú to hrdí a nepoddajní Slováci


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *