27. júla 2024

György Gyimesi: Nesvojprávna prezidentka

György Gyimesi: Nesvojprávna prezidentka

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Táto informácia nie je novinkou ani odhalením tajomstva. Počas jej pôsobenia vo funkcii nás o tom presvedčila viackrát. Vždy to bolo v zlomových momentoch a vždy sa neomylne postavila proti záujmom Slovenska a jeho občanov. Či už to bolo v súvislosti s vojnou na Ukrajine, či v súvislosti s podporou rodín s deťmi, alebo opatreniami, ktoré mali v spoločnosti väčšinovú podporu.

Verne slúži záujmom ambasády USA, Bruselu a mimovládkam. Posledné menované uprednostnila aj naposledny pri nemenovaní Rudolfa Huliaka na post ministra. A to dokonca tak, že sa neštítila pošliapať Ústavu SR.

Tento článok nemá za úlohu brániť nominácie SNS, ale poukázať na dvojtvárnosť súčasných liberálov a progresívcov. Prezidentka je akoby členkou PS odo dňa jej vymenovania. Považuje sa za prezidentku úzkej skupiny bratislavských kaviarenských darmožráčov a LGBTI lobistov.

Späť k Huliakovi. Toho legitímne zvolili občania vo voľbách. Je súčasťou koalície a jej nominantom na post ministra. Tlak mimovládok, ktoré majú extrémny strach o svoje milióny eur za ničnerobenie spôsobil, že si vymyslela dôvody prečo Huliaka nevymenovať.

Uviedla napríklad aj to, že je odborne nespôsobilý. Ale my vieme, že sme mali vraj najlepšieho ministra ŽP, ktorý povedal, že medveď je vegetarián. Vraj Huliak nevie viesť rezort. Odkiaľ to vie, keď na to nemal možnosť? Mali sme ministra ŽP, pána Solymosa, ktorý so ŽP nemal dovtedy nič spoločné. Mal však správne ideologické nastavenie, a to stačilo.

Je dobré, že si Slovensko čoskoro bude voliť nového prezidenta.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *