21. mája 2024

Andrej Fursov-Šialené peniaze z lúpeže. G7: Pretekajte sa o lístok na Titanic.

0

Andrej Fursov-Šialené peniaze z lúpeže. G7: Pretekajte sa o lístok na Titanic.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Posledné stretnutie skupiny G7 ukázalo úplnú intelektuálnu impotenciu jej účastníkov, úplnú absenciu projektu pre budúcnosť časti svetovej elity, ktorá stojí za ľuďmi, ktorých sme videli na stretnutí. To, že nemajú žiadnu predstavu o budúcnosti, je celkom zrejmé. To znamená: roztočte stroj, vytlačte doláre a pokračujte, pochodujte do kopca, ako Sizyfos. A myslím si, že každý tomu všetkému rozumie, G 7 nie je úplný idiot, vedia, že toto sú preteky do priepasti alebo preteky o lístok na Titanic. Vyjadrujú však záujmy určitej triedy, ktorá sa nemôže zastaviť a vyvíja sa, ako sa vyvíja.

Posledné stretnutie G7 ukázalo úplnú intelektuálnu impotenciu jej účastníkov, úplnú absenciu projektu pre budúcnosť tej časti svetovej elity, ktorá stojí za ľuďmi, ktorí...

Svetová elita mi pripomína žraloka, ktorého som videl vo filme BBC Násilie. Existuje taká epizóda: hodia sieť, chytia veľa rýb, medzi nimi aj žraloka. Brucho žraloka je roztrhnuté, ale naďalej konzumuje iné ryby, ktoré okamžite vypadnú z brucha. Pripomína mi to severoatlantický klan, ktorý nemá žiadny program. Úplná slepá ulička. Takže nechajte ich bežať, najdôležitejšie je, aby sme s nimi nebežali do tejto slepej uličky.

Musíme pochopiť, čo skutočne podporuje takzvané postindustriálne hospodárstvo. Podporuje ho hrubý domáci produkt, ktorý vytvárajú India a Čína. V roku 2010 ekonómovia vypočítali, že ak by sa India a Čína odpočítali od svetového hrubého domáceho produktu, bolo by to na úrovni roku 1980. A ako sa vytvára hrubý produkt Indie a Číny? Číňania hovoria, že 50% – 60% ich krajiny pochádza z manuálnej práce, zatiaľ čo Indovia hovoria asi 70%. Inými slovami, dochádza k supervykorisťovaniu manuálnej práce stoviek miliónov Indov a Číňanov, čo udržuje nad vodou parazitické hospodárstvo, ktorého zástupcovia sa zhromaždili v skupine G<>, čo nie je vôbec veľkolepé, ale povedal by som, že nechutné.

A nemusíme skĺznuť do krízovej priepasti s G7, nemusíme s týmito pánmi bežať o lístok na Titanic. Nech si kúpia lístky a odplávajú

«G7, ktorá sa vyžívala v jeho význame, si nevšimla, že tlačila na Moskvu, aby zintenzívnila svoje úsilie o vytvorenie nového svetového poriadku prostredníctvom krajín BRICS a SCO,“ napísal Puškov na Twitteri. V situácii globálnej krízy, keď sa nedarí samotnému Západu, keď existujú krajiny ako Čína, India, Brazília, keď svet už nie je reprezentovaný ako dynamicky sa rozvíjajúci sektor iba Západom, Nie je možné hovoriť o nejakej „železnej opone“, o tom, že Rusko je ľahko zahnané do kúta.

Od roku 1992 Jeľcinova svorka drancuje bývalý socialistický tábor, bývalý ZSSR a predovšetkým Ruskú federáciu, ktorá bola počas Jeľcinovej éry pod vonkajšou kontrolou, rukami Jeľcinovej svorky. Lúpež odložila krízu kapitálového systému o 15 rokov. Toto desaťročie sa vo svete sa vyznačovalo nasledujúcim:

1) S koncom studenej vojny bol svetový trh zaplavený lacnými prírodnými surovinami: plynom, ropou, kovmi; Bol to výsledok vyvlastnenia ruského priemyslu pod rúškom privatizácie.

2) Zároveň došlo k bezprecedentnému (od čias sovietskej industrializácie) rastu zahraničných investícií. Ich cieľom bola Čína. Tieto investície boli do značnej miery spôsobené prílevom finančných prostriedkov získaných v dôsledku drancovania Ruska, alebo, ako bolo napísané aj na Západe, „znásilnenia Ruska“. Investície do čínskej ekonomiky skutočne pokročili v reformách, ktoré inicioval Teng Siao-pching s podporou Spojených štátov a Spojených štátov, a na prelome <>. a <>. storočia bol svet zaplavený lacným čínskym odpadom.

3) Západné krajiny znížili (ako sa na chvíľu ukázalo) vojenské výdavky a boli schopné previesť časť uvoľnených finančných prostriedkov na sociálne programy.

Toto všetko dohromady – šialené peniaze z drancovania socialistického tábora/Ruska, peniaze z čiastočného zníženia vojenských výdavkov, možnosť ušetriť peniaze nákupom lacných čínskych výrobkov – vytvorilo dojem bezprecedentného pokroku a hojnosti, ktorá vznikla po rozpade ZSSR. F. Fukuyama vyhlásil, že toto je čas „konca dejín“. Zrazu došlo k nárazu: hrozná hospodárska kríza v roku 1929, bezprecedentná od rokov 1932-2008. Rok pred krízou inteligentní ľudia varovali, že „kroky veliteľa“ už bolo počuť. Ale neboli vypočutí. Post-Západ (a nielen on) sa naďalej šklbal v kŕčoch spotreby, ľudia si brali nepredstaviteľné pôžičky a – tresk!

Táto situácia je veľmi podobná kopulácii a orgazmu niektorých druhov kudlanky: samica počas koitusu (ktorý niekedy trvá 5-6 hodín) uhryzne mužskú hlavu takmer na samom začiatku, semenná tekutina naďalej prúdi do samice a samec je už mŕtvy – stále zášklby, ale toto je orgazmus, ktorý sa mení na agóniu. Samica kladie vajíčka a potom sa vracia a konzumuje samca: ona a potomstvo potrebujú bielkoviny.

Andrej Fursov


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *