18. októbra 2024

Eduard Chmelár: AKO JE MOŽNÉ VYSLOVIŤ NEDÔVERU ČLENOVI VLÁDY, KTORÁ O DÔVERU EŠTE NEPOŽIADALA?

Nosferatu Truban a 5 gramov bieleho.

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Chvíľu, ale naozaj len chvíľu som si myslel, že Progresívne Slovensko sa predsa len pokúsi byť konštruktívnou opozíciou a nedá sa strhnúť politickým folklórom Lode bláznov. Lenže potom mocný Eset pohrozil prostredníctvom komentátorov Denníka N, že progresívcov nie je ani vidieť, ani počuť a že ak sa nezobudia, voliči si začnú hľadať náhradu. Rozumej, ich sponzor si začne hľadať náhradu. A tak sa Progresívne Slovensko počuť nechalo. A ako vždy, keď otvorí ústa Michal Truban, zaručene hrozí nejaké fiasko…

Tentoraz podpredseda PS oznámil, že Progresívne Slovensko bude iniciovať vyslovenie nedôvery ministrovi vnútra Matúšovi Šutajovi Eštokovi. Už samotné dôvody sú trápne. Kým PS vyvoláva hystériu o „čistkách“ a SaS dokonca straší „zmenou režimu“, kroky nového vedenia ministerstva vnútra sa ničím nevymykajú zvyčajným personálnym zmenám, ktoré robí každá vláda, vrátane tej predošlej, ktorá zjednodušenie výmeny policajných funkcionárov presadila. Navyše, v tomto prípade sú nevyhnutné pre posilnenie právneho štátu, keďže ľudia ako Hamran porušovali zákony, prehliadali ich nedodržiavanie a vykonávali zjavnú politickú nadprácu. Takéto prešľapy nemožno bagatelizovať, rovnako ako si nemožno mýliť výkon spravodlivosti s čistkami.

Ale potiaľto, pripúšťam, sú to len moje subjektívne názory. Pán Truban by nám však mohol všetkým vysvetliť, ako je možné vysloviť nedôveru členovi novej vlády, ktorá ešte o dôveru v parlamente ani nepožiadala. On na to určite príde. A ak nie, snáď nájdu takých právnych géniov, ktorí budú ochotní tento ústavný paškvil obhajovať. Držím palce a pripomínam – vraj sa na Loď bláznov ešte zopár pasažierov zmestí. Poponáhľajte sa.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.