27. júla 2024

Video: Tibor Gašpar-Čo čaká Zuriana na čele policajnej inšpekcie? Potrebujeme opraviť právny štát.

Tibor Gašpar-Čo čaká Zuriana na čele policajnej inšpekcie? Potrebujeme opraviť právny štát.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Čo čaká Branislava Zuriana na čele policajnej inšpekcie? Jeho nominácia a okamžité menovanie vzbudilo pozornosť. Napríklad aj vyhlásením, že chce nechať opäť vyšetriť smrť generála Milana Lučanského, hoci už dvakrát vyšetrená bola. Je toho veľa, konštatoval bývalý policajný prezident Tibor Gašpar v relácii V politike.

Branislav Zurian sa stal novým šéfom policajnej inšpekcie, ktorá má dohliadať na činnosť policajtov. Jeho rýchle vymenovanie vyvolalo otázky o jeho zámeroch a kvalifikácii. Medzi jeho prvé kroky patrí aj znovuotvorenie prípadu smrti bývalého šéfa NAKA Milana Lučanského, ktorý sa údajne obesil vo väzbe. Zurian tvrdí, že chce preveriť všetky okolnosti a vylúčiť akékoľvek pochybnosti. Niektorí však považujú jeho iniciatívu za zbytočnú a politicky motivovanú. Ako sa bude správať Zurian na čele policajnej inšpekcie a aké výzvy ho čakajú?



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *