13. mája 2024

Tibor Gašpar: Zaujíma ma, prečo čurillovci nezačali vyšetrovať kauzu EXPO Dubaj.

0

Tibor Gašpar: Zaujíma ma, prečo čurillovci nezačali vyšetrovať kauzu EXPO Dubaj.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Po branno-bezpečnostnom výbore NR SR a verejnom vypočutí kandidáta na prezidenta PZ Ľubomíra Soláka, sme sa s Tiborom Gašparom rozprávali o kultúre a invektívach na rokovaní výboru a pri odvolávaní ministra Eštoka, o napätom vzťahu vlády a médií, o kauze EXPO Dubaj aj o prijatej sťažnosti Roberta Fica na ESĽP v kauze nelegálneho odpočúvania na poľovníckej chate.

Po tom, ako sa v branno-bezpečnostnom výbore NR SR uskutočnilo verejné vypočutie kandidáta na prezidenta PZ Ľubomíra Soláka, sme sa stretli s bývalým policajným prezidentom Tiborom Gašparom. Zaujímalo nás, aké má názory na kultúru a spôsob komunikácie na rokovaní výboru, kde sa riešilo aj odvolávanie ministra obrany Eštoka. Pýtali sme sa ho tiež na napätý vzťah medzi vládou a médiami. Ďalej sme sa rozprávali o kauze EXPO Dubaj, kde sa Gašpar angažuje ako poradca pre bezpečnosť. A nakoniec sme sa dotkli aj prijatej sťažnosti Roberta Fica na Európsky súd pre ľudské práva v kauze nelegálneho odpočúvania na poľovníckej chate, ktorá môže mať zásadný dopad na slovenskú justíciu.

Rozhovory s Mimi Šramovou


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *