12. mája 2024

Komu veriť: analytikovi či herečke ?

0

elita „tejto krajiny“, ktorá napriek šminkám a hereckým technikám nedokáže skryť v sebe hnev, nenávisť, zúrivosť, agresivitu.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Autor textu: dedic

V dnešných médiách sa objavili dve vyjadrenia, týkajúce sa protestov opozície proti zákonným úpravám špeciálnej prokuratúry resp. po šimečkovsky: proti „mafiánskemu balíčku“. Iba veľmi stručne:

Bývalá herečka Magda Vásáryová volá ľudí na protivládne mítingy, lebo sa bojí, aby Slovensko neprešlo na „zlú stranu dejín“ a aby sa u nás zachovala „sloboda a demokracia“.

Skúsený analytik, komentátor a publicista Juraj Hrabko nazýva protivládne mítingy šimečkovcov a matovičovcov stretnutiami voličov opozície, ktorí sú stále frustrovaní volebnou porážkou v parlamentných voľbách spred dva a pol mesiaca.

Komu z nich dvoch veriť ? V médiách stále populárnej herečke na dôchodku alebo analytikovi, o ktorého názory je v súčasných mainstreamových médiách stále menší záujem ? Kto má pravdu ? Akí sú „demonštranti“ čo na protivládne zhromaždenia chodia ? Sú to neochvejní bojovníci za demokraciu alebo sú to naopak ľudia bez demokratického zmýšľania, neschopní prijať porážku vo férových demokratických voľbách ?

Podľa posledného prieskumu verejnej mienky vládne idey sociálnej a národnej spravodlivosti podporuje toľko občanov, že by to dalo 78 resp. 88 poslancov NRSR. Odboj proti súčasnej vláde a liberálno-progresivistickú a konzervatívnu opozíciu podporuje masa voličov, ktorá by poslala do NR SR spolu 62 poslancov. Pomer 88 ku 62 je jasný. – Napriek tomu sa naše médiá hmýria hodnoteniami, akoby ten pomer bol opačný a akoby tých ľudí frustrovaných z volebnej porážky bola ústavná väčšina.

Tak teda neviem. A vy ako ? Komu veríte ? Starnúcej herečke či starnúcemu politickému analytikovi ? Médiám alebo vlastným životným skúsenostiam a vlastnému zdravému rozumu ?


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *