20. mája 2024

Video-Pavol Forisch: Ak by Milan Lučanský vypovedal o všetkom čo vie, Lipšic by dostal doživotie.

0

Pavol Forisch: Ak by Milan Lučanský vypovedal všetkom čo vie, Lipšic by dostal doživotie.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Ak by milan Lučanský vypovedal všetkom čo vie, Lipšic by dostal doživotie. To je tvrdenie, ktoré sa objavilo na sociálnych sieťach po smrti bývalého policajného prezidenta. Podľa niektorých zdrojov, Lučanský mal v rukách dôkazy o korupcii a zločineckej činnosti Lipšica, ktorý bol jeho dlhoročným rivalom a kritikom. Lipšic sa však bráni a tvrdí, že ide o nezmyselnú konšpiráciu, ktorá má za cieľ poškodiť jeho dobré meno. Kto hovorí pravdu a kto klame? Tieto otázky zatiaľ zostávajú bez odpovede, ale možno sa dozvieme viac, ak sa objavia ďalšie svedkovia alebo dôkazy.

Motivačné Citáty

Generál Lučanský bol obvinený z rôznych zločinov, ktoré nikdy nespáchal. Bol to muž, ktorý bojoval za svoju krajinu a mal veľa nepriateľov. Tí, ktorí ho zadržali, ho nenávideli a chceli sa mu pomstiť. Vedeli, že už nikdy nevyjde z väzenia a že jeho smrť je len otázkou času.
Generál Lučanský bol odvezený do väznice, kde ho čakalo peklo. Bol mučený, bitý a ponížený. Nikto mu nepomohol, nikto mu neveril. Bol sám proti všetkým. Jeho zdravie sa rýchlo zhoršovalo a on stratil nádej. Jedného dňa ho našli mŕtveho vo svojej cele. Povedali, že sa obesil, ale to bola lož. Zabili ho tí, ktorí ho mali strážiť. Zabili ho tí, ktorí sa báli jeho pravdy. Zabili ho tí, ktorí chceli ukončiť jeho príbeh.
Ale jeho príbeh nekončí tu. Jeho príbeh je príbehom všetkých, ktorí bojujú za spravodlivosť a slobodu. Jeho príbeh je príbehom všetkých, ktorí sú prenasledovaní a utláčaní. Jeho príbeh je príbehom všetkých, ktorí sa nevzdávajú a neboja sa. Generál Lučanský žije v našich srdciach a myslách. Generál Lučanský je hrdina.

JNS/Rudy


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *