11. mája 2024

Po podozrivej smrti kritika čurillovcov JUDr. Gabriela Almášiho staršieho bola jeho rodina ticho, ináč povedané ako umlčať vdovy po obetiach

0

Gabriel Almáši


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Ako umlčať vdovy po obetiach
Po podozrivej smrti kritika čurillovcov JUDr. Gabriela Almášiho staršieho bola jeho rodina ticho.
Potichu čakali na vyšetrovanie.
Potichu čakali na meškajúci výsledok pitvy.
Potichu tajili pred všetkými okrem OČTK, že našli otravu v Gabrielovej káve.
Keď sa vyše roka nič nedialo a okolo prípadu sa neoficiálne až podozrivo často vyskytovali chlapci z NAKA, išli Almášiovci s prípadom NA VEREJNOSŤ.


DVA DNI po zverejnení (!) už vdovu po advokátovi hľadali v práci dvaja feťáci.
Podľa nezávislého svedka najskôr tvrdili, že v budove hľadajú Almášiho.
Keď ich svedok informoval, že Almáši zomrel, povedali, že vedia, že „skapal“ a že im mŕtvy Almáši dlhuje 17 000 EUR a že hľadajú „tú k*rvu Almášiovú a keď ju stretnú, zlámu jej kosti“.
Potom spomínali, že aj mladý Almáši si to vyžerie. Že by preto, lebo ten mladý Almáši bol v tom čase mediálne veľmi aktívny v snahe dotiahnuť vyšetrovanie vraždy jeho otca do konca?
Ďalej sa snažili získať informácie o tom, kedy chodí advokátka Almášiová do práce… či ráno alebo poobede… a kde vlastne býva.
A že oni ešte prídu.

Kontrolou dokumentácie sa zistilo, že zosnulý Gabriel Almáši týchto feťákov nikdy nezastupoval, neboli v kontakte, nepoznali sa a peniaze im nedlhoval.

Tento prípad mi pripomenul tri roky starý prípad vraždy Dariny J.
Ak by som mala popísať modus operandi, vyzeral by takto:
1/ Smrť jej muža nesmie vyzerať ako vražda.
2/ Vdovu, ktorá nedrží hubu, napadne feťák.
3/ Oficiálne bude prezentovaný finančný motív útoku.
Darina J. protestovala verejne proti čurillovcom po podozrivej smrti JEJ partnera.
Darinu jeden feťák rovno zabil.
Darina J. bola dôležitým svedkom proti čurillovcom. Okrem iného svedčila o tom, že svedkovia proti Kováčikovi si vymysleli, že úplatok pre Kováčika bol dohodnutý na oslave narodenín jej muža na lodi v Chorvátsku. V ten rok sa ale žiadna oslava na lodi nekonala. Kováčika aj tak za úplatok dohodnutý na lodi rovno zatkli a súdili. A tak sme dostali, priatelia, nového špeciálneho prokurátora.
Darina vinila zo smrti svojho muža aj čurillovcov. Zrejme sa jej nepozdávalo, že polícia vedela o objednávke vraždy jej muža a aj tak ho údajne nechala v zahraničí, aj keď chcel pricestovať na výsluch a vypovedať.
Verejnosti bola predhodená verzia, že bola zabitá kvôli sporu o peniaze.
Lenže žiadny spor o peniaze za tým nebol. Peniaze bola naozaj len verzia pre verejnosť.
A ako dopadlo vyšetrovanie?
Vrah Dariny J. tesne po vražde spáchal sebevraždu. Ale zaujímavejšie je, čo robil pred vraždou. Sedel a popíjal s operatívcom NAKA.
NAKA dodnes nevysvetlila, o čom operatívec s vrahom Dariny hovoril.
V prípade advokátky Almášiovej pre zmenu podľa vyšetrovateľa išlo o priestupok a feťáci podľa pána policajta ani netušili KU KOMU vlastne idú…
Áno, čítate dobre.
Tí feťáci, čo vedeli, že Almáši skapal a idú k nemu domov si to vybaviť s jeho ženou a synom, vôbec netušili kam a prečo idú.
Takže pohoda.

Savenna Monteloup FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *