11. mája 2024

Voľná úvaha: Ak ste špeciálnym prokurátorom, existuje špeciálny spôsob, ako sa dostať na čelo generálnej prokuratúry.

0

Ak ste špeciálnym prokurátorom, existuje špeciálny spôsob, ako sa dostať na čelo generálnej prokuratúry.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Ak ste špeciálnym prokurátorom, existuje špeciálny spôsob, ako sa dostať na čelo generálnej prokuratúry.

Ako?

Špeciálny prokurátor je v podstate tretí námestník generálneho prokurátora.

Stačí sa teda zbaviť generálneho prokurátora a prvých dvoch námestníkov a ste tam.

Ako to teda teoreticky urobiť?

V prípade menej známeho námestníka Jozefa Sedláka na to môže poslúžiť trebárs 363-ka pre Kaliňáka.

Kaliňáka by som si na opustený ostrov so sebou nezobrala, ale aj obvinenie neobľúbenej osoby z trestnej činnosti by malo mať nejakú štábnu kultúru. Napríklad by malo byť z obvinenia každému jasné, kedy, čo a kde obvinený mal urobiť. Ale pri Kalim to netušila ani divá sviňa.

Kali nemal šancu sa normálne brániť neurčitému obvineniu, že kdesi čosi v istom čase zrejme nezákonne spáchal.

A tak dostal, úplne logicky, 363-ku, ktorá práve túto neurčitosť obvinenia zložkám vytkla.

Túto 363-ku podpísal námestník generálnej prokuratúry Jozef Sedlák a okamžite bol FALOŠNE v médiách atakovaný Lipšicovou prokuratúrou, že rozhodol nezákonne, dokonca s neznalosťou spisu. Oni o tom niečo museli vedieť… veď ten spis bol (umelo?) držaný ďaleko od generálnej prokuratúry…

Síce špeciálna prokuratúra klamala, ale nebolo by to prvý raz, čo niekoho obvinili napriek faktom…

Ako poznám praktiky našich chlapcov, možno už niekde beží aj nejaké to konanie pre tento fiktívny zločin pána prokurátora Sedláka.

Na odstránenie ostáva ešte Žilinka a Kandera.

V ich prípade už bol vystavený realizačný návrh na začatie trestného stíhania a je naozaj pozoruhodný.

Po prvé: podpísal ho čurillovec, ktorý je obvinený v kauze poškodenej vyšetrovateľky Santusovej. Lenže ten realizák sa týka rozhodovania generálnej prokuratúry práve o kauze Santusovej. Aby to pochopili aj naši chlapci, zjednoduším to: podpisovať realizák k svojmu prípadu ako obvinený je bebené a nemá sa to robiť.

V reči dospelých: pán čurillovec si tým vyslúžil spísanie trestného oznámenia, ktoré bude v pondelok podané Marekom Parom, ktorý o celej tejto kauze informoval.

A po druhé… svedkom v tomto podivnom konaní proti Kanderovi a Žilinkovi je nejaký JUDr. Daniel Lipšic, LL.M.

Asi na tom Danovi fakt záleží, keďže si odbehol svedčiť už v októbri 2022.

Vysvetlili sme si Ako sa stať šéfom generálnej prokuratúry a teraz si povedzme:

PREČO sa stať šéfom generálnej prokuratúry.

Na generálnu prokuratúru smeruje spis z kauzy Rozuzlenie. Doposiaľ na ňom údajne robil ako vyšetrovateľ človek naklonený starému vedeniu NAKA a tak bolo ľahké utajiť, čo všetko v tom spise vlastne je.

Tajná služba si splnila svoju domácu úlohu dôkladne a posunula vyšetrovateľovi všetky informácie, ktoré sa týkajú manipulovania vyšetrovaní, odposluchov Petra P., atď.

Garantujem Vám, že obsah týchto utajených príloh z rúk našich chlapcov do médií len tak neunikne, lebo vzbudzuje vážne podozrenia o manipulovaní vyšetrovaní a kto vie, čo ešte.

Pôvodne Pčolinský a Aláč vzniesli sťažnosť proti svojmu obvineniu asi si naivne mysliac, že špeciálna prokuratúra s nimi nevydrbe.

Lenže o sťažnosti prokurátor ostal ticho celé mesiace. Jednoducho sa na rozhodovanie o sťažnosti vykašlal a po pár mesiacoch si spomenul, že on je vlastne tiež svedok/poškodený a nechal sa z prípadu vylúčiť. Pekné od neho. Ale radšej sa nebudem pýtať, prečo ho to napadlo až po STO dňoch.

Aláča nikto od augusta nevypočul.

Len čurillovci chodili do Žiliny ako na klavír vypovedať a dostávať tituly chránených oznamovateľov od (iného) prokurátora, ktorý ich výsluch v Žiline nariadil a ktorému vôbec nechýba výsluch nejakého Aláča alebo rozhodovanie čo len o jeho sťažnosti. Veď o Aláča v tomto prípade už vôbec nejde. Ten už je z cesty uprataný.

Jeden čurillovec narozprával pri výpovedi také klamstvá, že sa na obranu slovenskej tajnej služby ozvala ešte aj tajná služba z Česka. Hej, takúto hanbu nám narobili v zahraničí.

V čase, keď bola podaná sťažnosť proti obvineniu a nebolo o nej rozhodnuté, nemohol nikto požiadať generálnu prokuratúru o skontrolovanie konania cez 363-ku.

A tak sťažnosť voči obvineniu Pčolinský stiahol, čím sa stal oficiálne obvineným.

Áno, takto špeciálne u nás funguje špeciálna prokuratúra: aj keď Vás napríklad neférovo obvinia a ignorujú celé mesiace, nemáte šancu sa u nich dovolať riešenia Vašich sťažností a musíte sa sám de facto stať reálne obvineným, aby ste mali akú takú šancu na skontrolovanie Vášho vyšetrovania inde.

Pčolinský podal žiadosť o 363-ku a teraz reálne hrozí, že sa prvý raz od začiatku vyšetrovania Rozuzlenia dostane spis aj s nepríjemnými utajenými prílohami do rúk osoby mimo okruhu našich chlapcov.

Potom už stačí len zobrať si popcorn a spýtať sa vyšetrovateľa a dozorujúceho prokurátora, prečo preboha pri toľkých podozrivých tvrdeniach našich chlapcov v ich výpovediach, im ešte nik nevzniesol obvinenie. Existuje totiž podozrenie, že mnoho krát vypovedali sami proti sebe, anilen o tom netušiac.

Nuž… naša policajná elita.

Ale zjavne to nebude také easy, ako si to predstavujem.

Obnovili sa mediálne a aj reálne snahy o opätovné kriminalizovanie vedenia generálnej prokuratúry, ktoré môžu teoreticky viezť až k zadržaniu vedenia generálnej prokuratúry a následnému ovládnutiu celej generálnej prokuratúry špeciálnym prokurátorom Danielom Lipšicom.

A spis z Rozuzlenia bude v bezpečí.

Savanna Monteloup FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *