10. mája 2024

Iliev v politikej relácii končí: Vydupal si novú reláciu s názvom „Špeciál s Ilievom“ prví hostia budú manželia Simona Salátová a Joe Trendy.

0

Iliev v politikej relácii končí: Vydupal si novú reláciu s názvom "Špeciál s Ilievom" prví hostia budú, manželia Simona Salátová a Joe Trendy.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Iliev, tento slovenský namyslený, nezdravo sebavedomý moderátor bude robiť debaty s hosťami ktorý podporujú nedemokratické spôsoby vládnutia. Jeho cieľom je presvedčiť divákov, že jeho názory sú jediné správne a že všetci ostatní sú hlúpi alebo zlí. Využíva rôzne manipulatívne techniky, ako sú klamstvá, polopravdy, ad hominem útoky, falšovanie dôkazov a emocionálne vydieranie. Jeho hosťami ktorých podporoval, boli zvyčajne ľudia, ktorí majú slabé argumenty, nízku kredibilitu alebo sú v konflikte záujmov. Moderátor ich neustále prerušuje, zosmiešňuje, uráža a vyhrozuje. Jeho debaty nie sú ničím iným ako šou plnou nenávisti, lží a propagandy.

Je to najhorší moderátor, akého som kedy videl a počul. Má vždy pravdu, nikoho nepočúva a neustále uráža svojich hostí. Jeho relácia sa volá „Peter povie“, ale mala by sa volať „Peter klame“. V nej si pozýva ľudí, ktorí sú za diktatúru, fašizmus, rasizmus a iné zlo. Peter im kladieme otázky, na ktoré im nedá odpovedať, prerušuje ich, vysmieva sa im a dokonca im hrozí. Je to hanba pre slovenskú žurnalistiku a demokraciu. Iliev by mal prestať robiť debaty a ísť sa liečiť.

Nový flek

Po krátkom čase Ilievovi ušili reláciu na mieru. „Čo tak trochu spomaliť pri rozhovoroch s ľuďmi z úplne iného sveta? Televízia TA3 pripravuje pre divákov nový publicistický formát s moderátorom Rasťom Ilievom a so zaujímavými hosťami. Reláciu s názvom Špeciál s Ilievom si diváci môžu pozrieť v sobotu 10. februára o 20. hodine,“ prezradila nám hovorkyňa TA3 Oľga Dúbravská. A Iliev neskrýval nadšenie. Už teraz sebavedome tvrdí, že relácia bude mať úspech. „Špeciál s Ilievom bude viac než len odľahčená relácia. Diváci sa môžu tešiť na známe tváre z oblasti filmu, divadla, hudby a športu… Bude to ‚podívaná‘. K obrazovkám pozývam najmä divákov, ktorí ma mali zaškatuľkovaného ako moderátora, čo len furt skáče do reči politikom. Ak sa to tak niektorým zdalo, tak len preto, lebo politikovi musíte skočiť do reči vždy, keď odbočí od témy, zavádza…“ ozrejmil nám Rasťo, ktorého prví hostia budú komici, manželia Simona Salátová a Joe Trendy.

Nový Čas/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *