13. mája 2024

Video-Eduard Chmelár: Opozícia sa správa nezodpovedne a nekorektne, používa nadávky, urážky, klamstvá a vyhrážky voči svojim súperom aj spojencom. Nedodržiava pravidlá parlamentu ani zákony.

0

EDUARD CHMELÁR Krach mierových rokovaní spôsobil Zelenskyj


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Bieda a faloš opozície

O tom, prečo opozícia už načisto zmatovičovatela a utrhnutá z reťaze je čoraz agresívnejšia, vulgárnejšia, hysterickejšia a mimo reality. Ale aj o tom, prečo Ivan Korčok so svojím jednostranným pohľadom na svet nie je vhodným kandidátom na prezidenta tejto rozoštvanej republiky.

Drobnohľad Eduarda Chmelára

Niektoré z dôvodov, pre ktoré je opozícia v zlom stave, sú:

  • Zmatovičovatela: Opozícia nemá jasnú víziu ani stratégiu, ako sa postaviť vláde. Je roztrieštená a nejednotná, často mení svoje stanoviská a lídrov.
  • Utrhnutá z reťaze: Opozícia sa správa nezodpovedne a nekorektne, používa nadávky, urážky, klamstvá a výhrážky voči svojim súperom aj spojencom. Nedodržiava pravidlá parlamentu ani zákony.
  • Agresívna: Opozícia sa snaží zastrašovať a zaútočiť na vládu fyzicky aj slovne, organizuje protesty a blokády, podporuje extrémistické skupiny a násilie.
  • Vulgárna: Opozícia používa nevhodný a hrubý jazyk, znevažuje iných ľudí a inštitúcie, ignoruje etické a morálne normy, šíri nenávisť a predsudky.
  • Hysterickejšia: Opozícia je prehnane emocionálna a iracionálna, reaguje prehnaným spôsobom na každú situáciu, straší ľudí katastrofickými scenármi, nevie sa zmieriť s realitou.
  • Mimo reality: Opozícia je odtrhnutá od skutočných problémov a potrieb ľudí, žije vo svojej bubline a ilúziách, ignoruje fakty a dôkazy, nevie sa prispôsobiť zmene.

Ivan Korčok nie je vhodným kandidátom na prezidenta tejto rozoštvanej republiky, pretože:

  • Má jednostranný pohľad na svet: Korčok je príliš zaujatý svojimi osobnými názormi a záujmami, nevie pochopiť ani rešpektovať iné perspektívy a hodnoty. Je slepý voči komplexnosti a rozmanitosti sveta.
  • Nie je schopný spolupracovať: Korčok je arogantný a tvrdohlavý, nevie sa dohodnúť ani komunikovať s inými politikmi, partnermi ani občanmi. Je konfliktný a nepriateľský.
  • Nie je dôveryhodný: Korčok nemá dostatok skúseností ani odbornosti na vedenie krajiny, často mení svoje stanoviská a sľuby, nemá jasnú víziu ani program. Je nekonzistentný a neseriózny.

Eduard Chmelára/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *