12. mája 2024

Pozdrav pre NAKA č 2. Vraj ste v pohode a máte pocit, že ste v závetrí…Juraj prežil, prežil vašu výnimočnú starostlivosť. Juraj je brat otráveného advokáta Almášiho.

0

Príprava likvidácie J. Almášiho. Čo sa našlo v ukrývanom spise


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Milý pán prokurátor a elitní chlapci,
v prvom rade Vám chcem troška s čiernym humorom poďakovať za výnimočnú starostlivosť, ktorú ste prejavovali Jurajovi.
Juraj je brat otráveného advokáta Almášiho a viete čo?
Juraj prežil.
Juraj prežil osem mesiacov bez onkológa, aj keď ste vedeli, že by mal ísť na kontrolu už po troch mesiacoch.
Juraj prežil niekoľko hodinový prevoz autom pripútaný skrčený v neprirodzenej polohe v predklone, kedy bol vytváraný zvlášť tlak na jeho herniu, ktorá mohla kedykoľvek prasknúť.
Niektorí z Vás o tomto jeho stave vedeli, lebo v jeho spise je založený list citujúci ošetrujúceho lekára, kde mechanizmus hroziacej smrti pri nevhodnom spôsobe transportu vopred vysvetlil.

Sudca Hrubala v prípravnom konaní ho z dôvodu onkologického ochorenia umiestnil v Bratislave, ale pán prokurátor je pánom sporu, a toto svoje právo ste, pán prokurátor, využili na nariadenie premiestnenia do Košíc, aj keď Váš návrh na umiestnenie do Košíc sudca Hrubala pri rozhodovaní o vzatí do väzby výslovne odmietol z humanitárnych dôvodov.
Aj tak bol Juraj OPAKOVANE prevážaný celé hodiny s kuklou na hlave v nepohodlnej polohe a Vy, pán prokurátor a páni elitní vyšetrovatelia, ste o tom vedeli.
Ale keďže sa Juraj mal podľa slov pánov vyšetrovateľov s morálnymi kompasmi rovno obesiť a ešte by ste mu aj na lano prispeli (Že, pán Dunčko?), tak nečudo, že ani toto, Vám, dozorujúcemu pánovi prokurátorovi, nevadilo.
Zvlášť keď Čurilla už mal pre Juraja plán. Doslova Dunčkovi na nápad s obesením odpísal: „Neboj Branči… zavesí, zavesí … Už mám plán … A na ňom zakladám …“

Nechcete ten plán vysvetliť, pán Čurilla?

Juraj väzbu prežil.
16.3.2022 si Juraja zavolal na NAKA pán vyšetrovateľ Majba, aby mu oznámil, že je Jurajov život v ohrození.
Chválim.
Pán vyšetrovateľ Majba Jurajovi odporučil, že by mal ísť pod policajnú ochranu, lebo ho aj s rodinou chce dať zabiť pán Rozbitý.
Lenže mali ste tam ešte jeden elitný kompas a ten sa nejak zasekol, pán Majba.
Jurajovi vyprával dokola, nech do ochrany nejde.
Juraj sa napriek tejto pozoruhodnej rade rozhodol rozumne a do ochrany sa rozhodol ísť.
Lenže kompas sa asi rozhodol jeho odchod pod policajnú ochranu spomaľovať, čo to dá…
Vypísanie potrebného dokumentu na NAKA trvalo 24 hodín a slušní a skutočne elitní chalani z policajnej ochrany boli veľmi nemilo prekvapení, keď im Juraj volal vďaka zdržiavaniu z NAKA o 24 hodín neskôr než čakali. Pritom mali pre neho a jeho rodinu už 24 hodín všetko poctivo pripravené…

No nemilujte ich…

Ako taká ochrana funguje?
Chránená osoba je čo najviac vo vnútri, lebo každý výlet von je zbytočnou hrozbou…
Lenže Juraj mal mať 31.3.2022 pojednávanie na Špecializovanom trestnom súde. Jeho štátni bodyguardi logicky odporučili, aby sa pojednávanie odložilo. Vyhodnotili to ako zbytočné riziko pre všetkých… zvlášť keď o dátume a mieste pojednávania vedel objednávateľ vraždy Juraja.
Ale keď sa Jurajova švagriná a advokátka v jednej osobe dovolala asistentke súdu, aby si dohovorila stretnutie medzi štyrmi očami s predsedom senátu Buvalom, asistentka ju odbila s tým, že načo chce jednať s Buvalom… a znovu… načo chce jednať s Buvalom… a že ak o Jurajovej ochrane, tak oni o tom predsa vedia a Buvala to vie tiež a kvôli tomu pojednávanie nezruší/-il.
(Odkiaľ to vedeli, keď o tom vedeli len elitní chlapci z NAKA, elitní prokurátori zo špeciálnej prokuratúry a ochranka, ale ochranka súd neinformovala!?!)
Keby na súde v ten deň jednali ľudskejšie alebo aspoň ústretovejšie, možno by Jurajova švagriná… manželka advokáta Almášiho… dnes nebola vdovou.

Pojednávanie v ten deň začalo o 8:37. Tento čas si zapamätajte.
O 8:42 sudca Buvala prvý krát konštatoval neprítomnosť advokáta Almášiho.
Dostal informáciu od prítomného advokáta iného obžalovaného, že Almáši má doraziť.
Prítomná advokátka za chvíľku oznámila, že písala manželke Almášiho a že Almáši je nedostupný, ale odišiel z domu s úmyslom prísť.
Od 8:55 do 8:57 pán sudca Buvala vysvetľuje prítomným ako bude prebiehať pojednávanie po príchode advokáta Almášiho.
O 8:57 sudca Buvala prerušuje pojednávanie s tým, že ide zavolať na políciu, či nevedia, čo je s doktorom Almášim.

Istý účastník konania to všetko 20 minút bez slova počúval.
Keď sa sudca Buvala vrátil so správou, že advokát Almáši zomrel, tento mlčiaci muž bol jediný, kto okrem sudcov súhlasil s tým, aby pojednávanie pokračovalo, a to aj bez advokáta jedného z obžalovaných.
Tento muž bol jedným zo zoznamu mien, proti ktorým sa chystal vypovedať pán Rozbitý spomínajúc, že bude vypovedať „ako Csaba D.“ známy svedectvom o manipulovaní výpovedí.
Reálne hrozilo, že pán Rozbitý sa na druhý deň (1.4.2022) pri výsluchu advokátom Almášim zlomí a začne hovoriť.
A je to ešte horšie…
Ctím prezumpciu neviny, ale domnievam sa, že existuje vážne podozrenie, že sa MOHLO STAŤ toto:
Rok pred smrťou advokáta sa udiala bezprecedentná „akcia“, keď sa údajne spojila časť špeciálnej prokuratúry, časť sudcov špecializovaného trestného súdu a niektorí elitní chlapci z NAKA a od utorka (citujem čurillovca:) „NEZÁKONNE“ zadržiavali vo väzbe troch občanov.
Traja občania vďaka nekonaniu informovaných ľudí zo všetkých troch inštitúcií údajne ostali NEZÁKONNE vo väzbe 16 dní (!!!).
Jedným z týchto troch občanov bol Juraj a medzi ľuďmi menovanými v tejto súvislosti sa okrem iných zvučných mien oslavovaných na námestiach objavilo aj meno prokurátora špeciálnej prokuratúry práve z tohto pojednávania.
Keby sa TOTO začalo riadne vyšetrovať, bol by to možno zásadný problém pre všetkých vymenovaných.
Teda aj pre nášho mlčiaceho muža.
Tento mlčiaci muž vedel o smrti advokáta Almášiho už v čase, keď pojednávanie o 8:37 ešte len začínalo.
Pamätáte si koľko krát sa sudca pýtal, čo je s nebohým Almášim? Tento muž odpoveď poznal a mlčal.
O tom, že o smrti pána Almášiho vedel už vtedy, mlčí pred kompetentnými doteraz

Pri tom podľa istého konkrétneho konania mlčiaceho muža sa (nielen ja) domnievam, že na mlčanie NEMAL služobný dôvod.

Tak už sa to vie, pán elitný prokurátor.

Savenna Monteloup FB

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *